Pembe Cafe Girls (Sadece ßayanlar içindir):)

vaal bende severdim erbakan hocamın arkasında o kadını en azında turkiyedekı abzı siyesetcılerden daha erkek tı

evet burası artık erkerın denetımınde

bayrak dikmeyle olmuyor. galatasaray fener bahçe stadına kendi bayrağını dikti dikeli fenerbahçeyi yenemiyor mu nedir :eek: :p

burası erkeklere kalmaz. adı üzerinde pembe cafe girls

Kaleyi İçten Feth Ederis Bisde Hacı Teyse :)
Yine Bise Kalır Burası Yavvv :biggrin:

biz ingilizce bilmiyoruz fenerli oldugnuzu hemen beli etinzi yani :)

burası erkeklerın denetımde aziz yıldırım gelse vermem :huh:

dikkat fenerin gazı biterse karanlıkta kalırsınız :)))

aziz yıldırımı buraya sokan kim o da sizin hemcinsiniz sonuçta. :hadiordan

kaleyi içten de dıştan da fethedemezsin giriş yasak. girenler de pembe tşört giyecek. :eek:ut:

dikkat fenerin gazı biterse karanlıkta kalırsınız
Ha Ha Olay Budur Mehmet Çevir Gazı Yanmasın :biggrin:

buarada geyik cafede korku avr sakın gitmeyın briazdan o kokuyu burayada getirecen buraya bende başkası giremiyecek aha :))

aziz şimsete gelse o diger başkan vardıya şen olan oda gelse burayı teslım etmem

kale denetimimizde abisen dert etme abla yabancı değil diye içerde :)

yazılarınızda sonradan düzeltme yapmayınız lütfen. :hadiordan

üstelik o söz çevir gazı yanmasın değil çevir kazı yanmasın. :hadiordan bir hikayesi vardı o sözün de tam hatırlamıyorum şimdi :saskin

aziz yıldırımı buraya sokan kim o da sizin hemcinsiniz sonuçta. :hadiordan

kaleyi içten de dıştan da fethedemezsin giriş yasak. girenler de pembe tşört giyecek. :eek:ut:

Bana Kırmısı Çok Yakışıyor Pembe Olmas :biggrin:
Ha Ha Kilit Milit Hikaye Bak Buradayın İşte sonsuzluğa :)

üstelik o söz çevir gazı yanmasın değil çevir kazı yanmasın. :hadiordan bir hikayesi vardı o sözün de tam hatırlamıyorum şimdi :saskin

ben kaz mevzunu bilmiyorum ki kazlardan nefret ederim benı çok kovalamıslar :)

ben su fenerler varya gaz yagı ile caslısan onları akstettim zaten sizin bir tane futbolcunuz var adı aklıma glemdı petrol arıyırya ona soleyın o size gaz yagı getirir kezban mıydı o :) :001_tt2:

kitlediğimizi kim söyledi. :biggrin:

üstelik yakışsın diye bakmıyoruz ki dar geniş açık renk koyu renk farketmez geçireceğiz üzerinize :huh:

gazla çalışan başka takımlardır isim vermeyeyim şimdi :p

ya tamam abla siz dedinzi diye ben pembe giyecem ama ne ne oalcak yanı nedri bu pembe merakı

fenerlilik damarı tutmus valla :) :hadiordan

Doğru Söylüyorsun sonsuzluğa Bizimkisi Bu Sefer Gaz Olsun Yavvvv :hadiordan
Neyse Arkadaşlar Bende Çıkıyorum =)
Hadi Hayırlı Sabahlar Sise Allaha Emanet Olun Görüşmek Üzere : )
Pembe Cafe Yalan Oldu Abicim Ha Ha :biggrin:

pembe cafe oldu mavı cafe :)

gule gule abi selamtle rabbım yar ve ayrdımcınız olsun esenlık içinde kalın

yalan olmaz. boşuna uğraşmayın. :biggrin:

sana da iyi uykular bluday. Allaha emanet ol.

Allah o damardan eksik koymasın seydiali :biggrin

abla valla sizden korkulur sizin en işiniz var fenerle futbolla :huh:

herkes birgun fenerli olacakya işte o bir hayal :)

rabbim sizden fenerbahce sevgisini alsın :)

fenerbahçe sevgisi farkılı seydiali

bir kaç yıldır ben futbolla fazla ilgilenmiyorum. daha önce neredeyse kaçırmazdım. kim kimle nerede oynuyor erkek kardeşlerim bile benden öğrenirlerdi :biggrin: seviyorum futbolu. : )

herkes bir gün fb li olacak değil. herkes fenerbahçeli doğar sonradan kötü niyetli kişiler tarafından değiştirilir. zavalla bebekler ne bilsin işte kanıyorlar :p

siz bir psikolaga gorunun :huh:

neyı farklı 22 tane adamın bir top peşinden koşmasındakı mantık ne
gs ne ise fenerde bjk de hepsı aynı sısteme hizmet ediyor : )

şimdi siz futbolda oynarsınız

sırf futbolu seviyorum diye psikoloğa görüneceksem neredeyse bütün erkeklerin ve bazı bayanların psikolok önünde sıraya girmeleri gerekir.

ben oyun olarak görüyorum onu. sadece oyun kimileri gibi satırlı bıçaklı kavgalı dövüşlü görmedim görmem de. bence eğlence sadece.

hayır oynamadım. ama kurallarını az çok bilirim. : )

bence gercekten bir develtin bu işe bir el atması gerekır yanı bu işi saplantı halıne getırmiş inalrın tedavı edilemsi lazım

spor oalrak guzel ola bilir ama gercekten sadece bir derbi macında olanalra bakın sadece taraftaralr değil futbolculardada bir düşmalık var nerde kaldı spor dyarbakır bursa macları ben spor goremıyorum medya bile bu işi naltırkan ezeli rakipler diye bahsediyor

Geri