Metin Uca, banyosundaki pedler için "Evine aldığı yarışmacılarındır" diyen Mehmet Ali Erbil'e yanıt verdi. "Merak etmesin, ben bu gibi konularda onun kadar tecrübeli değilim. Ondan öğrenecek çok şey var"
Mehmet Ali Erbil ile Metin Uca'nın ekranda başlayan 'ped' polemiği biteceğe benzemiyor. Her şey, Ece Erken'un sunduğu 'Rengakenk' programı için Metin Uca'nın evine gitmesiyle başladı.
"SENİN BANYONDA VAR MI?"
Ünlü televizyoncunun evinde çekim yapan Erken banyoda ped bulmuş ve bunu da canlı yayında programa bağlanan Erbil'e söylemiş, ardından da sormuştu "Senin banyonda ped yok mu?" Mehmet Ali Erbil'in canlı yayında Ece Erken'e verdiği cevap ise bir polemiğin fitilini ateşleyecek türdendi: "Ben yarışmacıları evime almıyorum. Banyodaki o pedler Metin Uca'nın evine aldığı yarışmacılarındır." Metin Uca'nın ünlü şovmene yanıtı gecikmedi: "Ben bu gibi konularda Mehmet Ali Erbil kadar tecrübeli değilim. Ondan öğrenecek çok şey var. Kendisi bu işleri daha iyi bilir." Şimdi Mehmet Ali Erbil'in, Metin Uca'ya vereceği yanıt merak ediliyor.
"Haberciliğe dönmek istiyorum"
Passaparola’nın sunucusu Metin Uca, önceki gün Bebek’te görüntülendi
Sunuculuğunu yaptığı yarışmanın geç saatte yayınlanmasından dertli olan Uca, “Programımız çok geç başlıyor. İnşallah kanal yetkilileri sesimizi duyar” diyerek serzenişte bulundu. “Yeniden haber sunmak istiyor musunuz?” sorusunu da cevaplayan Uca, “Türkiye’nin değişen koşulları çerçevesinde beni sunucuya çevirdiler. Yoksa ben her zaman haberci olmak istiyorum. İleride yeniden haberciliğe geri döneceğim” dedi. Habercilik özlemine kullandığı şapkasıyla da değinen Uca, “Şapkam ‘Nusrat’ mayın gemisini ifade ediyor. Kendimi zorda hissetiğimde bu şapkayla dolaşırım. Direnişi sembolize ediyor. Bu şapkayı taktığım zaman bilin ki kavgam sürüyordur” diye konuştu.