Pc'niz 4 ÇekirdekLi oLsun [SpeederXP]

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Not: Açıklama Alintidir... Upload Bana Ait Tabiki..

Merhaßa DostLar,ßiLiyorsunuz ki ßazen ßiLgisayarLarımız ßizi ÇıLdırta ßiLir Örneğin İnternete Girerken sayfaLarın açıLmaması ve YükLediğiniz OyunLarın Ekran Kartı Yüzünden Rahat Oynayamadığımız gißi...
SizLer için SpeederXP Kendi ßiLgisayarıma Kurdum (Sitede var yalnız ßütün sitelerde olduğu gißi aLıntı yapıLmı$) ßu Program için ßir Çok özellikLer yazıLmı$ siteLerde aßartıLmı$ yönLeride var taßi aLıntı oLunca ßunun önüne geciLmiyor.
$imdi Kendi Görü$Lerimi ßeLirttim...

nex6bq.png

Xp'de ve Vista'da denenmi$tir.
ßiLgisayarınızın Sistemi n'oLursa oLsun ßu Program sayesinde daha Çok HızLanacak.
ßir Kere her ProgramLa uyumLu oLmayaßiLir ßu yüzden hata verirse sadece Programı Kapatıp Pc'yi Yeniden açmak yeterLidir...
Program sayesinde diğer ProgramLar,İnternette DoLa$ma,ßiLgisayar PencereLerin hızLı açıLması...
ßunun haricinde,diğer siteLerde ki anLatımLar gißi İnternetteki DowLand'ı hızLandırdığı söyLeniyor ama hiçßir atı$ göremedim 100kß en fazLa ßiraz ßunun Üstü o da İnternet DowLanLoad Maneger sayesinde :) ßide Messenger'da HarekLi ifadelerin çıldırdığı söyLeniyor gaLißa o kadar çıLdırıoLar ki Hareket ßiLe etmiyorLar :) ÖyLe kaLıyorLar...
Resimde 60029 yapmamın amacı ßiLgisayarı HızLandırdığı için Pc Çok çaßuk Isınıyor ßu da Pc nin Ömrünü azaLtır 4 den fazLa 400w'Lık FanLar mevcutsa 60029'dan fazLa oLaßiLir ama sadece gerektiği zaman kuLLanıLmasını tavsiye ederim.
OyunLarda ise 60029'dan az oLması gerekir Örneğin Sizde 256mß ekran Kartı varsa ßu yüzden Son çıkan OyunLarı Oynayamıyorsanız ßu ProgramLa RahatLıkLa oynayaßiLirsiniz Örneğin Pes2008 gißi...
ProgramLa i$iniz ßittiğinde Kapatıp Pc'yi Yeniden ßa$Latmak daha sağLıkLıdır...

* Crack Mevcut *

Emeğine Sağlık....Sağol

sadece hızlandırıyormuş gibi görünüyor işe yaramıyor

hız için kullandığı ayarları düşününce biraz tehlikeli gibi geldi bana

Ben İndiremedim Nod truva atı Dedi....Kesinlikle Var Demiyorum Ama Öle Engelledi İndirimi...

Ozaman Sorun Nod da Günahı Nod un Boynuna :D

Valla açıklamanı okuyunca tırstım Malum bendeki laptop ısınıpta fanına ana kartına işlemcisine bişey olursa elden çıkar. İndirmeye niyetim vardı vaz geçtim. İşine yarayacak arkadaşlar için emeğine sağlık

Overlock işi sakat değil mi..laptoplara uygulasak nolur.

Yani overclok'un yeni hali vede pratik hali diyelim yinede sistemi kasmaya gerek yok benim sistem yeterince hızlı:)

İşlemci ömrünü azalttığı ve programın işe yaradığı doğrudur.Fakat donanımsal olarak çok ciddi hasarlar verebilir. Genelde anakart ,ram,işlemci gidicidir. 2 numaralı resimde yapılan ayar çok önemlidir düşük seviyelerde pek zararlı olmayabilir ama kullanımı onaylanmıyor. Program sürüm amacı online oyun oynayanların diğer oyunculara göre bi kaç saniye üstünlüğü. Bunuda programı kısayol tuş kombinasyonu ile kapatıp açarak yapıyorlar.

maalesef crack çıkmadı onuda eklerseniz çok sevinirim

ya bunu denedim hiç bi şekilde hız artışı falan olmuyor

0.1 salise kadar bile hız artışı yok

pc speed test ile denedim 11 sn 25 salise sürdü bunu kullanmadan
bunu kullandıktan sonra da yine 11 sn 25 salise sürdü
tabi tüm programlar kapalıyken

bir de sitelerde ki flashlar acayip hızlı oluyor ki bu çok kötü

neyse ben beğenmedim

yinede teşekürler

ben daha önce kullandım bunu ama çok az bişey farkediyor ve onu hissetmezsiniz bile.yinede teşekkürler

Geri