Pc min performansı düştü

AnaToLiaN

MeCCaH
Reaction score
0
slm arkadaşlar biostar onbord anakarta 512 ati ekran kartı ve 1 gb lık ram aldım...performansım düştü...bir işlem yapoarken çalan müzik titriyor...video izlerken ses titriyor..ram cakısması olabilir dediler ha bide ramlar ikiside 1 gb lık ama 2 gb olması gerekirken pc de 1 gb olarak gösteriyor...

Ses Cızırdaması Hoparlörden yada Kablosundan Olabilir.Sonradan Taktığın Ram Ve Takılı Olan Ramin mhz sini öğrene bilirmiyim?

ramlerin bence frekansları uyumsuz slotlardan birisi de arızalı olabilir muhtemel.
ramlerden birini çıkararak denersen kesin olarak anlayabiliriz.

kaç mhz. dostum ram görmüyorsa çakışma değil anakartın desteklemiyordur çakışma yapması için örneğin: 1 gb 800mhz ve 1 gb 600mhz gibi olması lazım eğer böyle ise çakışma yapar

ram ım 1 gb ama 512 gösteriyor...2 tane 1 gb takıyorum 1 gb gösteriyor...2 gb göstermesi gerekirken...

ekran kartını çıkarıp bir dene bakalım kaç gösterecek yanlız tek tak 1 gb rami tak bios ayarlarından diyecemde saçma olur biraz :)

ram yuvalarıda sorun olabilir.yazılım olarak performans ıstıyosan advantec system care ve ccleaner kullan.

zatten ccleaner kullanıyorum ama ram ım 1 gb ama 512 gösteriyor...2 tane 1 gb takıyorum 1 gb gösteriyor...2 gb göstermesi gerekirken...

BIOS güncellemesi yap çünkü resimde anakart bilnmiyor gözüküyor tanınmıyor birde psunda watı düşüktür ondan yavaş oluyor benim tv kartım vardı kasaya taktım müzikler bile yavaş çalıyordu kartı çıkardım düzeldi gttim psu aldım düzeldi hem ram ve yeni ekran kartı psu yetersizliğinden

anakartının 1 gb ram desteklediğinden emin ol gerci artık 1 gb ram desteklemeyen anakart kalmışmıdır bilinmez...:S

Geri