PC kendi kendine restart atıyor? (yardım)

remixtr

Banned
Reaction score
0
PC kendi kendine restart atıyor? (yardım)-(hala çözülmedi)

sebebi ne olabilir?

arkadasım deyden sonra olmaya basladı açınca neresinde atıo biraz açarsan çünkü bu sorunun birsürü sebebi var

Sistem gereksinimLerini sölememişsin ama en büyük nedeni ramdir Sonucunda görüceksindir illada ram demiyorum ama cogunluk ramdan kaynaklanıyor..

Cpu nun aşırı ısınması, cpu fanının çalışmaması, PSU nun yetersiz kalması, donanım çakışması
onlarca sebebi var. herhangi bir değişiklik yaptın mı? yani yeni donanım veya yazılım eklemesi yaptın mı?

sıcaklıklar böyle.

6du44y.jpg

modemden başka PC'ler net bağladım. yaptığım tek değişiklik bu.
2gb ram var. ramden olmaz galiba.

Kullandığın donanımı ve kaç wattlık PSU kullandığını yazar mısın...
Onun öncesinde RAMleri slotlarından çıkart, slotlara üfle, belki de RAM kaynaklıdır
Geçen hafta başıma geldi, bir nefesle çözdüm olayı :)

Sıcaklıkların kabul edilebilir düzeyde, bir problem yok

%99.99 power supply.

%00.01 ram

input 220v 3,5A 50hz
output 220v 1,5A 50hz
donanım derken bilgisayarın parçaları mı? işlemci falan?
amd 4200
2gb ram
güç kaynağım bile var? :D

HardDisk, Ram, Ekran Kartı, DVD veya Cd Rom, Cpu, Anakart ve kaç tane fan olduğunu
ve kaç wattlık PSU kullandığını söylersen yardımcı olabilirim. 350 wattlık PSU kullanıyorum deme :E

Güç kaynağını pc den ayır, bu şekilde dene bakalım birde, güç kaynağı da sorunlu olabilir.

Reset atıyor derken nasıl oluyor, pc hiç mi açılmıyor, açışılta masaüstünü gördükten sonra mı kapanıyor
oyun oynarken mi kapanıyor. tam olarak yazarsan birşeyler yapabiliriz

ekran kartında fan var birde kasada.
seagate 7200 250GB
radeon x1600 256mb ekran kartı.
LG dvd writer
gigabyte anakart
2,2 ghz işlemci amd4200
PSU ne onu anlayamadım?

FORER "350Wlik PSU var deme" derken neyi kastettin? 350Wlikler sorunlu mu yoksa???

-----------------------------
konuyu acan arkadasa; PSU=Power Supply

PSU kaçtır bilmiyorum. nerede yazar bakayım?

Yeni bir donanım eklemesi yaptıysan PSU yetersiz kalıyor olabilir
350 wattlık bir PSU güncel bir PC ye yeterli değil.

Güç kaynağını pcden ayır ve pc ye direkt olarak elektrik giriş sağla, dene bakalım ne olacak

edit:
buradan gerekli olan PSU gücünü öğrenebilirsin
http://www.journeysystems.com/?power_supply_calculator

tşk. ederim. ramleri üfleyeceğim. güç kaynağını devre dışı bırakacağım. inş. düzelir.
ilginiz için tekrar tşk.

dediklerinizi yaptım restart daha da sıklaştı. çözüm önerisi olan. ama hep netteyken atıyor.

BCCode : c2 BCP1 : 00000007 BCP2 : 00000CD4 BCP3 : 02060004
BCP4 : 87F478C0 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1

hata kodu bu galiba
yanılıyorda olabilirim.

kasp. 2009 var. arama %85'e geliyor ve restart atıyor.
bit 2008 yüklemeyor. xp ile uyumlu değil diyor. ve hep nette dolaşırken rest. atıyor.

kardes hata bir proramdan kaynaklaniyor gibi duruyor, donanimla alakali bir problem olma olasiligi zayif,
kurdugun programlari bir kontrol eder misin? beta versiyon olan var mi??? ya da sistemle uyumsuz bir program,

kardes birde alakasiz gelebilir ama virus programi olarak ne kullaniyorsun, zone alarm yuklu mu???????

Geri