Pc Kafasına Göre Takılıyor

era8822

New member
Reaction score
0
Bilgisayarda herhangi bir şey yaparken veya pc boşta iken pat diye outlook açılıyor kendi kendine bazen hesap makinesi bu kez ben açılayım diyor ya da bilgisayarım klasörü vs. Belli bir süre aralığı yok kafasına göre. Bunun dışında film izlerken pat diye ses programdan veya görev çubuğundan sessiz konuma geçiyor.Filmde oynatma hızını x2 kat şeklinde hızlandırıyor vs. Norton360 kullanıyorum trojen malware kullandım taramalarda birşey çıkmıyor.

Yine Pc, seçimini hiçbir zaman yapmama rağmen kafasına göre uyku moduna geçiyor geri dönüşte oturum kilitli ibaresinin üzerine tıklayıp oturuma giriyorum dönüşte ya donuyor ya da açıldığında bir iki dk kullanmaya devam ettikten sonra mavi ekran veriyor resetliyor kendini.
Format diyenler olacaktır format attım sonrasında değişen birşey olmadı durum aynı.
Nasıl kurtulurum bu durumdan?

işletim sistemi Windows 7 ultimate Sp1 64 bit

hmm . senin bilgisayarın paydos olmuş neler tavsiye edersin dersen
1-format cd ni değiştir büyük bir ihtimal aynı cd üzerinden format attın.
not=eyer forat atarken üstüne kurduysan saydığın şeyleri yapması normal :D bir şey değiştirmemiştir
2-nod 32 yi tamamiyle sil kapsersky kullan .
eyer sorun kalkmassa ailenle birlikte güzel bir pc ce götür iyice bir format assınlar ;)

Bayramdayız bırak bayramda kafasına göre takılsın bilgisayar :p
Bayramdan sonra format atarsın ki, yazdıklarına göre format atman gerekiyor ...

Formattan evvel farklı bir klavye ile dene derim.
Ne olur ne olmaz :)
Özellikle kablolu olsun deneyeceğin klavye.
Klavyen hakkında bir bilgi vermemişsin ama eğer kablosuz üzerinde janjanlı medye tuşları olan bir klavye ise bunlar bana frekans karışmasını hatırlatır.(zararlı yazılım tabi ki en akla gelecek sebep ama format attım dedin onu eledim :) )

Dartherim arkadaş doğru söylüyor. Önce klavyene bak. Klavye yi değiştir. Sonra güzel bir format atarsın.

microsoft comfort curve 2000 kablolu klavye kullanıyorum. farklı bir klavye takıp farklı bir windows 7 ultimate sp1 64 bit msdn dvd den tekrar format attım. format bittiğinde pc yi açık bırakıp gittim 1 saat sonra döndüm ekranda yine hesap makinesi açılmış duruyordu. sinirlendim outlookta delirtmesin diye office yüklemedim henüz. neden yapar bunu nette de çok dolaştım bir çözüm yolu bulamadım. neyse teşekkür ederim bayramdan sonra kafa yorarız artık

Önce kusura bakma ama o dandik eset'i kaldır bilgisayardan.Sonra Malwarebytes Anti Malware ile tarama yaptır sonuç alamazsan Combofix dene.Eğer bu da sonuç vermezse farklı bir sürümde format atmayı dene..

Ha birde unutmadan ekleme yapayım C ve D sürücüsü yada hangi sürücüleri kullanıyorsan hata denetiminden geçir.

Hoca yani o kadar saçma birşey ki inan şuan kitlendim kaldım... Format attığım halde sorun devam ediyor diyorsun arkadaşlar klavyede sıkıntı vardır kendiliğinden komut alır ve programları açar o yüzden klavyeyi değiş derler değiştim diyorsun. Formatı attın klavyeyi değiştin eee donanımsal bir arıza değil bu yazılımsal bir sıkıntıdır... Elindeki sp1 win 7 yi gözden çıkar bir yerden sp2 xp bul formatı bas bakalım sıkıntı devam edecekmi... Sıkıntı bana göre %99.9 Elindeki işletim sistemi Cd'sin de...

Xp at hoca Xp...

USB klavye dene bir de PC2 kullanıyorsan.
Hatta klavyeyi sök dene.

Mausta sorunlu olabilir.
Başıma benzer bir olay geldi sorun mausta çıktı.

Ya arkadaşlar bilgisiz arkadaşlar da hemen Format diyip bi cevap vermiş gibi havalara girmiyor mu fitil olmamak içten değil. Böyle basit bir hata neden kaynaklanır hiç düşünmüyor musunuz?

Sözüne ettiğin tuşlar multimedya tuşlar olduğundan klavyenin bu noktasında kola, çay dökülmesi gibi bir durumda ortaya çıkabilecek bir arıza oluşmuş.

Eli tornavida tutabilen bir arkadaş isen klavyeyi açıp iki saydam malzemenin arasını az miktarda kolonyalı mendille sil ve kurulayıp kapat. hepsi bu. Yada yeni bir klavye al

Ya arkadaşlar bilgisiz arkadaşlar da hemen Format diyip bi cevap vermiş gibi havalara girmiyor mu fitil olmamak içten değil. Böyle basit bir hata neden kaynaklanır hiç düşünmüyor musunuz?

Sözüne ettiğin tuşlar multimedya tuşlar olduğundan klavyenin bu noktasında kola, çay dökülmesi gibi bir durumda ortaya çıkabilecek bir arıza oluşmuş.

Eli tornavida tutabilen bir arkadaş isen klavyeyi açıp iki saydam malzemenin arasını az miktarda kolonyalı mendille sil ve kurulayıp kapat. hepsi bu. Yada yeni bir klavye al

Adam zaten farklı bir klavye denemiş hacı...

Geri