Pc basında en fazla kac saat oturdunuz =) ?

Pc basında en fazla kac saat oturdunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    42

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Boyle bı arastırma yapalım dedım bakalım ne kadar cok oturanlar varmıs bu meretın basında =)

Oturur dedıgım hıc kalkmadan degıl yanıde en fazla 5-10 dk tuvalet yemek su ıhtıyacınız buna dahıl =)

Ben herhalde 2-3 sene oluyo champıon manager vardı o zamanlar hala daha varmı bılmıomda o oyuna fena kaptırmıstım bı kac kezde 19-20 saat oynadıgım olmustu o oyunu ya ne delılık ama peeh eskı gunler benım rekor sımdılık bu :hhmanD

Genelde 4 5 am ayazın Ultima oynarken bir ay boyunca günde 3 saat uyudumu hatırlıyorum yemek ve öteki ihtiyacı saymazsak tam bir anti sosyaldim :)

valla HH'ye takılmaya başladıktan sonra 7-10 saat duruyom.koltuktan kalkarkende gözlerim kararıyo zor kalkıyom ayağa:D:Dönceden 2-3 saat dururdum.ama şimdi çok kaptırdım kendimi helede cs serverleride kurulduğu günden beri kendimi pc başından alamıyom.

ya geçenlerde hoca bi ödev verdi bi program yazın dedi .1 haftada yapılacaktı.Ben son günlere bıraktım.Akşamüstü 5 gibi falan başladım o arada chat met net falan derken baktım saat sabahın 4'ü olmuş.Sonra Hadeee programa başla.Gündüz 3 Te bitti program. Yani toplam 22 saat falan.

15 saat oturdugum oldu
COD 2 oynadım 15 saat aralıksız bişey yemeden icmeden

13 saat oturdugum olmuş..=)

4-6 format attığım ve HackHell olduğum zaman

en uzun oturduğum süre 11 saat felan oldu artık sandalyem erimeye başladı :D

geçen yaz baya bi forum takılmıştım :) sabah 10:00 akşam 02:00 :) yemeklerimi fln bilg. başında yiodm hep:D(ciddiyim) sandalyeden kalkarken romatizmalı gibi oluodum :D

Geri