pc açılmıyor bakarmısınız

aysunnnn

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR YARDIMMMM EDİNNNN

asus marka ana kart pc de kullanıyordum .onun yerine gigabyte ana kartı taktık .tüm bağlantıları söktüğümüz şekilde taktık bilgisayar açılıyor windowsa hoşgeldiniz ekranına kadar geliyor o ekran yerine siyah boş bir ekran çıkıyor öylece kalıyor .eski kartı taktık ondada aynı problemi yaptı aynı siyah boş ekran takılı kalıyor ilerlemiyor .bios falan açılıyor girebiliyorum .cd okuyor problem yok .bu sorun neden kaynaklanabilir ve nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim .

Format ATın Düzelecektir ;) Yeni Donanım taktığınızda mutlaka format atmanız gerekir ;)

Format ATın Düzelecektir ;) Yeni Donanım taktığınızda mutlaka format atmanız gerekir ;)

değiştirdiğim kartıda daha önceden kullanmıştım .sadece değişiklik yaptım .yeni alınmış bir kart değil yani . her yaptığımız değişiklikte format atmak gereklimi ? formattan baska bir çözümü bulunmazmı bu sorunun .

hayır başka çözümü yok format şart bende internet cafe bilgisayarlarına bakıyorum parça değişince senin dediğin gibi oluyor karşılama ekranı geliyor açılmıyor format atıyorum temizce düzeliyor

hayır başka çözümü yok format şart bende internet cafe bilgisayarlarına bakıyorum parça değişince senin dediğin gibi oluyor karşılama ekranı geliyor açılmıyor format atıyorum temizce düzeliyor

Yakında Ram değiştirene format at diyeceksiniz.

Kardeşim adam diyorki eski kartı geri taktım yine siyah ekrana düştü diyor.İnsanları yanlış yönlendirmeyiniz lütfen....

Konuyu İşin Ustasına Bırakalım :closedeyes:

windowsun çökmüş malesef :) formatlamak zorundasın bi kurtarma konsolunu dene belki düzelir ama düzgün çalışması için baştan kurarsan ii olur

dostum format şart , bu durumda en temiz ve en garanti çözüm formattır

Napalım Anlatamıyoruz :glare: Sakallı bi avatarmı koyalım profile ne lafımız dinlensin

HypéRioN yanlış anladın .format harici bir çözümü varmı diye konu açtım ama çoğunluk format dedi .formatı deneyelim daha sonra bu konudan size bilgi vereceğim olmazsa yine yardımınızı isteyeceğim .

konuya yorum yazıp yardımda bulunan tüm arkadaşlara tşk ler .iyi forumlar .

o problem ya harddisk arızası yada windows probleminden kaynaklanır en masumane sebebini söledim ben inş düzelir :001_rolleyes:

windowsun cd si ile kurtarma yapabilirsin... formata gerek yok...

Anakart ı deiştikten sonra chipset farklılığından ; Dolayısıyla Driver Farklılığından kaynaklanır bu .. Ama tekrar eski kartı takınca neden devam ettirmiş anlayamadım açıkçası :001_rolleyes: ama Sen Yeni Anakart ının üzerinde Format ı bas , çok büyük ihtimalle düzelecektir :001_rolleyes:

Geri