Pc Açılınca Ie Kendiliğinden Açılıyor

efunkm

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pc yi açınca İE kendiliğinde açılıyor.....ve ilginçtir aşağıdaki gibi bir google sayfası açılıyor..(İspanyolca Google)...Fakat ie açılış sayfasıda (ana sayfa) bi alttaki resim..açılış sayfasını ne yaptıysam değiştiremedim. Değiştirdiğimde ise pc açılp kapanınca yine eskisi gibi oluyor..2 kere format attım...yok olmadı olmadı....

açılş sayfasıda bu...

gecen musterım getırdı aynı sorunda ondada vardı.Makınada viirüs de vardı.Direk FFOrmatı bastım geçtim

arkadaşım anlamadığım deiştiremedin mi deiştiremiyomusun...
bu arada deiştiremiyosun derken kastettiğim şey kiltli olduğu için mi deiştiremiyosun anlamında

reklam yazılımı yemişsin dostum antini değiştir:)
reklam yazılımları anasayfayı değiştir kısmından değiştirmene izin vermezler.O yüzden düzgün bir anti ile güncellemelerin hepsini alduktan sonra tarat.
kaspersky tavsiye edebilirim ya da ad-aware isimli yazılımı.
ya da spyware doctor da olabilir.

Açılış sayfası kilitli.Değiştiremiyorum..Ayrıca 2 kere format attım..Format atmama rağmen yinede silinmezmi bu virüs?

Güvenli modda pcni aç başlat/çalıştır/msconfig orda tanımadıgın işlemleri kapat pcyi yeniden başla anti yükle tarat bul ve yok et :):hhmencool:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"HomePage"=dword:00000000

bunu bi notepad e yaz reg doyası olarak kaydet. tıkla calıstır acılıs sayfan duzelsin.

sonrada pc derinlemesine taramadan gecir.

spy yemişsin..d ye de bulaşmış ordan c ye geçebiliyor..ilk önce tarat spywae doctorla ve avira premium security suite kur..internetin güvenli olur bundan sonra..olmazsa dye de format atıp biçimlendirmek zorunda kalacaksın..

Geri