~~[paTavaTsız oLduĞum iÇin TV'ye Çıkamıyorum]~~

[me|2wi$]

H & M
Altın Üye
Reaction score
0

fft17_mf71872.Jpeg

Demet de okul yaptırmak istiyor

Demet Akalın, önceki gece Kıbrıs Kaya Artemis Otel’deki Sortie’de sahneye çıktı. Sahneye göğüs dekolteli mini bir elbiseyle çıkan şarkıcıyı 500 kişi izledi. Şarkıcı, kıyafetinden ve saçlarındaki çiçeklerden ötürü kendini ‘vahşi orkide’ye benzetti. Araları bozuk olan Gülben Ergen ile Demet Akalın, 1 hafta arayla Kıbrıs Kaya Artemis’in 3514 no’lu süitinde kaldı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin durumu hatırlatması üzerine Akalın, “Aaaa doğru mu söylüyorsunuz?” diye sordu ve “Yataktan saç çıktı demek yataktaki saç Gülben’inmiş” diyerek Ergen’e takıldı.

‘Sadece müzikten kazanıyorum’

Daha önce “Paramı harcayacak yer bulamıyorum” diyen Akalın, Sibel Can ve Seda Sayan’ı örnek aldığını, önümüzdeki sene okul veya sağlık ocağı yaptıracağını söyledi. Diğer sanatçıların TV programları yapması nedeniyle kendisinden çok daha fazla kazandıklarını da söyleyen Akalın, “Ben sadece müzikten kazanıyorum. TV’den gelen teklifleri patavatsız olduğum için kabul etmiyorum” diyerek TV projelerini neden kabul etmediğini açıkladı.

miLLiyeT

3-5 yıl once bardan bara gezıodun parasızlıktan karnım doysun dıye o zamanları unuttu tabı bı kaseti tuttu sımdıde para harcıcak yer bulamıyorum dıyo hatuna bak

Ay deli. Başlığı görünce kendinden bahsediyorsun sandım. :D

Geri