PaSaKLı geL cnm :)

Hepii börtt deyyyyyyyy Mutlu yıllar pasaklı Tanrı sana uzun mutlu ve sağlık dolu bir hayat versin.

Bende bişi unuttum diyorum aslında bu ayın 14'ünde olduğunu
bliyordum bu konuyu hatta ben açacaktım ama unuttum bak geçen
seneki pastanda hazır hadi yiyelim afiyetle...
33798cool.gif

pasakl%C4%B1.jpg

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :utan

Doqum qunun KutLu OLsun Nice MutLu YıLLara... :goz:

Iyiki dogdun Pasakli
iyi ki varsin :utan

Bundan tam 22 yil once gece yarisi annecimin karnina hizli hizli tekmeler atmaya baslamisim :emzik sonra bir sanci gelmis anneme aman Allahim o da ne hemen babacimi uyandirmis babam apar topar ebe bulmaya gitmis :eek:ha
Ben sabirsiz bir kisilik oldugum icin ebeyi falan beklememisim anneminde gayretleriylen annemin eline doguvermisim :emzik gobek bagimi bile annem kesmis ne cesaretli kadin benim annem iyi dogurdun beni seni seviyorum anne muahhhhhhhhh :aşk sonra eve babam gelmis ana o da ney bi ben :) hahahhaha hikaye daha cok uzun ama kisalttim :p hahahhaa

bu arada tekrar tsk ederim yanliz birakmadiniz icin beni :)

ben bunu biyerde daha okudum herhalde :hhmanD :hhmanD

PaSaKLI' Alıntı:
Bundan tam 22 yil once gece yarisi annecimin karnina hizli hizli tekmeler atmaya baslamisim :emzik sonra bir sanci gelmis anneme aman Allahim o da ne hemen babacimi uyandirmis babam apar topar ebe bulmaya gitmis :eek:ha
Ben sabirsiz bir kisilik oldugum icin ebeyi falan beklememisim anneminde gayretleriylen annemin eline doguvermisim :emzik gobek bagimi bile annem kesmis ne cesaretli kadin benim annem iyi dogurdun beni seni seviyorum anne muahhhhhhhhh :aşk sonra eve babam gelmis ana o da ney bi ben :) hahahhaha hikaye daha cok uzun ama kisalttim :p hahahhaa

bu arada tekrar tsk ederim yanliz birakmadiniz icin beni :)

nice senelere, bu arada valla helal olsun film gibi olmuş.

Nice Seneleere...!

doğumgünün kutlu olsun pasaklı

Doğum Günün Kutlu Olsun...

Doğum günün kutlu olsun

Geri