Partime AKP diyenler edepsiz

Madness

Banned
Reaction score
0
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Belde Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltılmış adının ''AK Parti'' olduğunu, ''AKP'' olmadığını söyledi.

Başbakan Erdoğan, ''AKP diyenler ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak bunu edep dışı söylemektedirler. Bu kadar açık ve ağır söylüyorum.

Çünkü bizim Yargıtay Başsavcılığı’nda olan kısaltılmış adamız AK Parti'dir. Herkes bunu böyle yazmaya mecburdur. Böyle yazmıyorsa bu edebe, adaba sığmaz. Benim yasal olarak kısaltılmış adım neyse onu söylemeye mecbursun.

O zaman iftira atıyorsun. Bizi olmadığımız şekilde gösteriyorsun. Olmadığımız bir isimle anmaya çalışıyorsun. Şüphesiz ki tabii bizim onlara saygımız olmaz.”

Türkiye'ye gündem lazım ya....:biggrin İnadına Akepe

http://www.ntvmsnbc.com/id/24972621/

Konu siyaset & politika siyasi partiler bölümüne kaydırılmıştır

Siyasi tartışmalara girmemek adına siyaset bölümüne konu açmıyorum. :goz:

Madem ki sen öyle uygun görmüşsün sorun yok Newwave...

En büyük edepsiz sensin sayın Madness :D:D

Tansu Çillerin davulcu damadı

muhalefet olsun diye

jaguar araba alan çillere inat

davulun içinden geçen jaguar hayvanı resimli parti kurmuştu

şimdi gemicikle üsküdarda gezen türbanlı kız resimli parti kurma zamanı

türbanı çözüyordu

ne oldu

sırf yalan
sırf propaganda
sırf tabana hoş görünmek

%53 edepsiz sayısı

belediye seçiminde

%62 ye çıkmıştır

diyecek şey çok ta hiçbişi demek istemiyom başımın belaya girmemesi için

Başbakanın lise bilgisi bu kadar. Adalet ve Kalkınma Partisinin kısaltılmışı AKP'dir. AK Parti değil. Başbakanın imla bilgisine göre hareket edersek TBMM'ne ; TBM Meclisi demek lazım. APS ( Acele Posta Servisi ) ise AP Servisi demek yerinde olur ona göre.

Bir de Me Ha Pe, Ce Ha Pe diyor ikide bir. Bu kısaltmalar okunurken Ce He Pe, Me He Pe diye telaffuz edilir. Tabi ben üniversitedeki hocalarıma kalayı basıyorum. Bana yanlış öğretmişsiniz diye... Durup duruken edepsiz olduk. Koca başbakan milletin gözüne baka baka yalan, yanlış mı söyleyecek. Elbet ulemaya danışmıştır.

Baykal: Memlekete edep mi öğreteceksin
8143818.jpg

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Hükümeti için, “Abbas yolcu' dedi. Başbakan Erdoğan'ın, partisine ‘AKP' diyenleri edepsizlikle suçlamasını eleştiren Baykal, “Şimdi bu milletin yarısı edepsiz mi ? Sen memlekete edep mi öğreteceksin?” diye sordu.

Uğur MART- Ahmet KORKMAZER/NİĞDE, (DHA)
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11811393.asp?gid=229

Genç: Tayyip Bey'in sonu hapishane

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Başbakan'ın ‘edep’ tartışmalarına neden olmasına karşılık, iktidar partisinden, AKP diye söz ederek, “Türkiye'deki krizin nedeni AKP'dir” dedi.

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11812312.asp?gid=229

dil bilgisi (parti ismi kısaltması).......................sıfır
matematik (geometri-teğet )...............................sıfır
tarih (şiir).................................................sıfır

bu alt yapı ile

olmaaaaaaaaz

durmak yok gündem yaratmaya devam.

bir kerden bir şey olmaz diyenler
ucundan azıcık diyenler
bana ne diyenler
benle bu konunun alakası yok diyenler

sıra sizlerede gelecek

bundan kaçamazsınız

sırada MHP var

OSMANİYEyi izleyin

insanlara eleştiri yapmadan önce terbiyeyi öğrenmeniz lazım Terbileyi olmak Ahlaklı Olmak insan olmanın gereğidir.Önce insan ol ve Başka Fikirlere Partilere saygılı olmayı öğren..

vatan satan devlet adamıyla iş yapılmaz daha bunu hala öğrenemediniz mi kürdistan devletini kimseye belli etmeden kuaracaklar akpliler hala çözemediniz mi???? bu mu sizin vatan sevginiz sizden ne Türk ne de vatandaş olur...

AKP:

Anti Kemalist Parti

Arşivlere Bakarsan Atatürk Kürtlere Devlet kurma sözünü taaa wilson prensipleri zamanında vermiş.Atatürk de mi vatan satıyordu?Ya Arkadaşlar Bazen çok cahil ve boş oluyorsunuz.biraz öğrenin araştırın ondan sonra çıkın yorum yapın Allahınızı severseniz ha yok Allaha inanmıyorum diyorsanız insanlık için bari öğrenin

Geri