Parolanız Artık Yüzünüz!

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Blink! 2.0 Parolanız Artık Yüzünüz!

Bilgisayarınızı korumak için kullandığınız kullanıcı adı ve şifrelerinden skıldıysanız yeni bir teknolojiye geçiş yapma vaktiniz gelmiş demektir. Son dönemde sayısı artmaya başlayan yüz tanıma yazılımları sizi bu dertten kurtarıyor. Eskisinden daha güvenli, daha pratik, daha hızlı bir alternatif sunan bu yazılımlardan biride Blink!.

28h1rhx.jpg

Blink! gelişmiş yüz tanıma özelliği sayesinde webcam yardımıyla yüzünüzü hatırlayarak göz açıp kapayıncaya kadar giriş işlemini tamalamanızı sağlıyor. Windows Vista ve 7 işletim sistemleriyle uyumlu olan yazılımla bilgisayarınıza sizden başka kimse ulaşamıyor. Böylece kullanıcılar şifre hatırlama zahmetinden kurtulurken şifrenizi bilen veya tahmin etme ihtimali olan birinin de bilgisayarı kullanması söz konusu olmuyor. Blink! yüzünüzdeki değişiklikleride en doğru şekilde tanıyor. Gözlük takmak, bıyık bırakmak veya saç kestirmek gibi gündelilk değişiklikler Blink'in yüz tanıma motoru tarafından algılanıyor ve sorunsuzca giriş yapmanızı sağlıyor. Blink!'i fotoğraflarla kandırmaya çalışmak ise hiçbir işe yaramıyor.

Kişisel bilgisayarınıza sizin izniniz olmadan erişilmesini istemiyor ve verilerinizi en yüksek düzeyde koruma altına almak istiyorsanız, yüzünüzü bir kere gördükten sonra hiç unutmayacak Blink!'e güvenebilirsiniz.

Künye :

Dil: İngilizce
Platform: Windows Vista/7
Dosya Boyutu: 8,30 MB

Buradan İndirebilirsiniz!

Ekli dosyalar

• 28h1rhx.jpg
    28h1rhx.jpg
    41.1 KB · Görüntüleme: 9,973
cok hızlı bir şekilde okuma saglanırsa kullanıslı olur, aksi takdirde bence cekilmez

Güzel birşey ama mesela imaj değiştirdin.Örnek olarak bıyığın yoktu bıyık bıraktın saç şeklini değiştirdin o zaman da bizi tanıyabilecek mi?

hic bir ise yaramaz tamamen lenovonun teknolojisini calip yapmislar... bunun calismasi icin ayni ortamda olmaniz ve ayni sekilde durmaniz sart... sac tipin degisse yuzunde sivilce ciksa hatta ayni isik ortami olmasa gumler program calismaz.. yuzun taninamadi der durur... ama genede emegine saglik

Test EDİLDİ!

Arkadaşlar Programı Kurdum A4-Tech pk635-m Web camla yüzümü algıladı ve
oturumu kapattım programın penceresi açılıyor webcam açılıyor ve yüzünüzü algılıyor.
İşletim sistemi Win7 Ultimate 32bit

kesinlikle katılmıyorum bu program gözlük sakal elbise falan gibi değişiklikleri algılayabiliyor ve sorun çıkarmıyor tarama uzun sürmüyor.

bu yüz taramasını yapan bir sürü program var hepsi lenovonun teknolojisini çalarakmı yaptı.

valla hepsini denedim genelde lenovonun teknolojisi haci.... ben yasadiklarimi soyledim... lenovo kullaniyorum parmak izi yuz tanimlama hepsi mevcut laptopta... ama dedigim gibi bir halta yaramiyor... ozellikle bulundugun ortamda degilsen... isik seviyesi ortam ayni deilse hata verecektir... lenovoda reklaminda tanitmisti hatirlarsan ortama bakmaz sakalli olsanda tanir gibisinden... ama yalan fasafiso.. birde lenovo bu teknolojiyi cikardiktan sonra diger ucuncu parti yazilimcilarida tek tek butur programlar cikarmaya basladi.. buda bi nevi calmaktir... :D yani kizma... ben deneyimlerimi soyledim :=)

32 bit Seven Enterprise çalışmadı. Program Vista içindir diyor.

Program Vista 32 Bit Sürümlerde Ve Windows7 32 Bit Sürümlerde Çalışıyor 64 Bitlerde Çalışmıyor Arkadaşlar

bu benim gibi meymenetsiz birinin suratınıda register edermi acep : )

win7'ye geçmek nasip olmadı gerçi xp'yi bırakasımda yok ama bios'a koyulan şifrenin yerini hiç bişey tutamaz bence :D

çok ayrı bi havası war :D

Geri