PaRoLa:FeTuLLaH iŞaReTi:BaLYoZ

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Genelkurmay İkinci Başkanı

Ege Ordu Komutanı

Birinci Ordu Komutanı

Hava Kuvvetleri Komutanı

Deniz Kuvvetleri Komutanı

Özel Kuvvetler Komutanı…

Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanı

Kuzey Deniz Saha Komutanı

Birinci Ordu Komutanlığı Harekât Başkanı

Eskiden Harbiye’yi bitirene “geleceğin cumhurbaşkanı” gözüyle bakılırdı.

Herkes evladı Harbiye’ye gitsin isterdi...

Demokrasimiz öyle bir gelişti ki…

Bırak Çankaya’ya çıkmayı…

Emekli olana kadar cephede, siperde, lojmanda tükettiği ömrü…

Emekli olduktan sonra savcılıkta, cezaevinde geçiyor artık Harbiyelinin…

O yüzden evladın cumhurbaşkanı mı olsun istiyorsun?

İmam Hatip’e gönder!

Cumhurbaşkanı olmasa başbakan olur.

Bilemedin bakan en kötüsü vali ya da belediye başkanı…

Candaş Tolga Işık

Bu milletin tepesine Balyoz indirmeyi palanlayan kim olursa olsun cezasını çeker bukadar basit.

Bu millete balyoz indireyim derken Balyozcu Paşaların tepesine inen balyoz da bunun en iyi göstergesi

harbiyeye gidene Cumhurbaşkanı olcak gözüyle bakılıyormuş.Neden acaba.Anti demokratikliğini bu kadar açık sergilemesine şaşırdımyazıyı yazanın.İmam Hatip mezunu dediğiniz Devlet başkanları o makamlara seçimle geldiler.Demokratik yollarla geldiler o Harbiye mezunlarının yaptığı gibi DARBEYLE DEĞİL

harbiyeye gidene Cumhurbaşkanı olcak gözüyle bakılıyormuş.Neden acaba.Anti demokratikliğini bu kadar açık sergilemesine şaşırdımyazıyı yazanın.İmam Hatip mezunu dediğiniz Devlet başkanları o makamlara seçimle geldiler.Demokratik yollarla geldiler o Harbiye mezunlarının yaptığı gibi DARBEYLE DEĞİL

görmezler bunları işlerine gelmezde ondan

Geleceğin Cumhurbaşkanı gözüyle bakılıyormuş.Darbeciler dıında kimsenin o gözle baktığı yoktu

Meclisi nasıl abluka altına alıp üzerinden jetler uçurarak baskı sonucu seçilen cumhurbaşkanları var dı ama onlar fi tarihinde kaldı.

görüyorum ki darbecilerin aklı da hala fi tarinde kalmış

ya lafa bak ya harbiye mezunlarına cumhurbaşkanı gözüyle bakılıyormuş.darbecinin şakşakçısı işte.sorsan en insaflı en vatansever en :pdevrimci:p en antimilitarist te kendisir

Ne yaptınız be şeriatçılar bombardıma na tutmuşsunuz konuyu :)

senin fikrin senin benim fikrim benimdir.sen bana şucu bucu diyemezsin.o esvapta değilsin.konu hakkında yazacağını yaz sonra çık git.yoksa bize şeriatçı demişsinya benim takacağım sıfatlarda var.
ya bide bi sorum olacak Allah aşkına cevap ver.bu yazdıklarımızın şeriatle ne alakası var bi söyle gözünü seviyim.emin ol bunu görünce komünistte aynı yorumları yazardı çünkü onlarda darbe karşıtıdır.ama bi sen varsın heralde darbe yanlısı

imam hatipe (hepsi için değil) gidince birşey olması gerekmiyor.bir şey olmadan da parayı cukkalıyorlar.

imam hatipe (hepsi için değil) gidince birşey olması gerekmiyor.bir şey olmadan da parayı cukkalıyorlar.

Bu nasıl cümle arkadaş önce genelleme yapmışın sonra hepsi değil demişin ne dediğin belli değil..

Ayrıca farkında mısınız meslek liselerinin önünde katsayı gibi salakça bi uygulama var ve İHL de meslek liseliler kapsamında siz neden bahsediyonuz şimdi.

Haysiyeti olmayan herkes parayı cukkalıyor bunu legal yollarla yapanlarda var illegal takılanlarda.. zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.

Arkadaş yanlış söylemiş aslında

CHP nin "Yamyam soyguncu"larından bahsedecekti

:) Sen Önce Tayyip ' in İktidar Oldukdan Sonra Patlama Yapan..

Şirketlerini Gez...

Sonra Unakıtanın Gemiciklerine Bin Gemiyle Amerikaya Git...

Tayyip İn Özel İş Adamı Bursu İle Okutulan Oglu İle Görüş...

Sonra Uçağa Atla Cankaya Çık ... Hortumcu Abdullah ile Görüş....

Ardından AKP lilerin Belgrad Ormanlarının Icındekı Villa Larında Takıl

Sonra Git AKP ye OY ver...Sonra Gel Burada ....

CHP lilere Yamyam Soyguncu De :)

Bakın arkadaşlar lafım hepinize Ortada dolaşan ne idüğü belirsiz bir belge ile insanları hele ki bu ülkenin milyon dolarlar harcayarak yetiştirdiği o komutanları ortada belge bile olsa suçlayamazsınız. İş bitmiş gitmiş. Ortada eylem yok suçda yok bunun için hukuk bilmeye de gerek yok. Basit bir örnek vereyim sizlere. diyelimki ben bir kağıda şu gün şu tarihte şurayı soyacağım yazdım. Adı üstünde hızrsızlık yapacağım. Kağıtlara planlar çizdim. Ama oldu ki bu planları uygulamadım ve üzerinden 5-6 sene geçti. Sonra savcının biri benim yazılarımı çizimlerimi buldu ve beni gözaltına aldı sizce bu yazdıklarım suç mu teşkil ediyor. Hani eylem ortada eylem var mı bu kadar bariz şekilde darbe planı yapıldığında Genel Kurmay Başkanı uyuyormuymuş ordu içinde bu planlar alenen yapılırken ordu komutanları kuvvet komutanları bu belgeleri imzalarken genel kurmay başkanı rüya mı görüyormuş. Hani ben olsam dönemin genel kurmay başkanını da alırım gözaltına. Ayrıca yukarıda da belirttiğim üzere ortada bazı belgeler varsa bile bu suç mu ben darbe yapanları savunmuyorum. Geçmişteki darbecilerin bu ülkeye ne kadar zarar verdiklerini biliyoruz. Eylem varsa suç vardır. eylem yoksa darbe yapacaktınız ha diyerek 3 yıl öncesinin komuta kademesini suçlayamazsınız adamlar emekli olmuşlar artık. Son söz bu ordu darbe yapacak olsa zaten yapardı hepinizde kuzu kuzu katlanırdınız daha öncekiler gibi.

harbiye okuyan bu ülkenin evladı imam hatip okuyan değil sanki... işte biz böle bi zihniyete sahibiz. ayrıca balyoz planını yapanların topusunun allah belasını versin kim destekliyorsa yine allah belasını versin... tsk deyince hepiniz hurrra deyip laf söletmiyorsunuz bu insanlar yıllarca terörist dediğiniz insanlara mühimmat sağladılar siz hala onları savunun...

Basit bir örnek vereyim sizlere. diyelimki ben bir kağıda şu gün şu tarihte şurayı soyacağım yazdım. Adı üstünde hızrsızlık yapacağım. Kağıtlara planlar çizdim. Ama oldu ki bu planları uygulamadım ve üzerinden 5-6 sene geçti. Sonra savcının biri benim yazılarımı çizimlerimi buldu ve beni gözaltına aldı sizce bu yazdıklarım suç mui.

Kesinlikle Suç olur.. hiçbir plan yapmadan mağazaya girip hırsızlık yaparken yakalansan atıyorum 3 yıl yersin.. fakat planlı bir suç işleyeceksen yapmasan bile o deliller ele geçerse daha fazla ceza alırsın..

hem verdiğin örnek biraz yanlış olmuş. sen bir plan kurduysan o işi yapmak için kurdun. "yapmadım! nasıl suçlu olabilirim.." diyemezsin. yani "ben planımı yapayımda bir köşede dursun nasıl olsa şuç değil uygun bir an bulursam uygularım" gibi bir sonuç çıkar.

Bakın arkadaşlar lafım hepinize Ortada dolaşan ne idüğü belirsiz bir belge ile insanları hele ki bu ülkenin milyon dolarlar harcayarak yetiştirdiği o komutanları ortada belge bile olsa suçlayamazsınız. İş bitmiş gitmiş. Ortada eylem yok suçda yok bunun için hukuk bilmeye de gerek yok. Basit bir örnek vereyim sizlere. diyelimki ben bir kağıda şu gün şu tarihte şurayı soyacağım yazdım. Adı üstünde hızrsızlık yapacağım. Kağıtlara planlar çizdim. Ama oldu ki bu planları uygulamadım ve üzerinden 5-6 sene geçti. Sonra savcının biri benim yazılarımı çizimlerimi buldu ve beni gözaltına aldı sizce bu yazdıklarım suç mu teşkil ediyor. Hani eylem ortada eylem var mı bu kadar bariz şekilde darbe planı yapıldığında Genel Kurmay Başkanı uyuyormuymuş ordu içinde bu planlar alenen yapılırken ordu komutanları kuvvet komutanları bu belgeleri imzalarken genel kurmay başkanı rüya mı görüyormuş. Hani ben olsam dönemin genel kurmay başkanını da alırım gözaltına. Ayrıca yukarıda da belirttiğim üzere ortada bazı belgeler varsa bile bu suç mu ben darbe yapanları savunmuyorum. Geçmişteki darbecilerin bu ülkeye ne kadar zarar verdiklerini biliyoruz. Eylem varsa suç vardır. eylem yoksa darbe yapacaktınız ha diyerek 3 yıl öncesinin komuta kademesini suçlayamazsınız adamlar emekli olmuşlar artık. Son söz bu ordu darbe yapacak olsa zaten yapardı hepinizde kuzu kuzu katlanırdınız daha öncekiler gibi.

senin tuzun kuru çünkü sen onun safındasın yada bunlardan birinin çocuğusun o yüzden herşey sana çok rahat geliyor

Silah zoruyla bu sayılan mevkilere gelmek ne kadar yanlışsa; DİN SATARAK İNSANLARI ALDATARAK KANDIRARAK DA O MEVKİLERE GELMEK DE bir o kadar yanlıştır....

AMA BURASI TÜRKİYE, YANLIŞI YANLIŞLA SIVAYIP, MARİFETMİŞ GİBİ ORTAYA ZIPLAMAK DA MEZİYET SAYILIR....NE DİYCEN.....

Birisi bu yazının şaka olduğunu söylesin.harbiyeden çıkana Cumhurbaşkanı gözüyle bakılıyor muş duyda inanma

peki neden Başbakan gözüyle değilmiş te Cumhurbaşknı gözüyle bakılıyormuş. Gerçi kimlerin gözünün baktığınıda biliyoruz

Çünkü başbakan olmak için seçim kazanmak gerekiyor.Bu güne kadar onlarca emekli paşa parti kurup seçime gitti ama boyunun ölçüsünü aldı

Bence izin verilirse Baykal efendide iyi işler yapabilir.Yoksa Ak partinin yaptıkları gün gibi ortada.Yoksa kör olmak lazım birilerinin bunları görmezden gelmesi tamam azıları gurur yapıyor biz anlıyoruz heryerde bu var.Ama bence Baykal bir şekilde ya zorlanıyor yada bişrey vaad ediliyor.Bu işte bir iş varaklıma takıldı bugünlerde.Hayırlısı.

ha darbe yapmadılar canım sadeceplan yapmışlar diye masummu bu adamlar.
kurmay subayların görevleri savaş senaryoları yapmak taktik ve strateji geliştirmektir.darbe planı yapmak değil.
o kadar belge ve ses kaydı çıktı.telefon kayıtları çıkıyor.adamlar telefonda hükümet yıkmayı rejim değiştirmeyi planlıyorlar ama telefon dinleyenler suçlı oluyor.biraz objektif bakın artık ya.
bide arada bi tarafından element uyduranlar var.kimsenin topyekün TSK ya saldırdığı veya yıprattığı yok.diyorlarki bu olay TSK yı yıpratıyormuş.tamam bıraksınlar ellemesinler ordu içindeki teröristleri.yorgan delinmesin aman diye içindeki pire alınmasınmı yani.biz yorganı delmiyelim şimdi yıpranmasın derken dikkat edinde o pireler yorganı içten bitirmesin.

Geri