Pardus 2008'in Çıkış Tarihi

KaSıRgA

New member
Reaction score
0
deneme.png

353.jpg

Ulusal İşletim Sistemi'miz Pardus'un en yeni sürümü olan Pardus 2008'in çıkış tarihi belli oldu. Birçok yeni araç barındıran Pardus 2008'in çıkış zamanı burada!

Pardus 2008'in çıkış tarihi belirlendi ve Linux severler için şimdiden uzun ve sabırsız bir bekleyiş başladı. 28 Haziran tarihinde çıkacak olan Pardus 2008, yenilenmiş altyapısı ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcıları cezbedecek. Linux çekirdeğinin 2.6.24 numaralı sürümünü temel alan Pardus 2008, PiSi paket yöneticisini daha hızlı şekilde kullanıp sistemi güncelleyebiliyor. Göç Aracı ile Windows'tan Pardus'a dosya ve ayarlarını aktarmak isteyen kullanıcıları rahatlatan yeni Pardus'ta Mozilla Firefox'un 3.0 sürümünü de görebileceğiz. Pardus geliştiricilerinin aynı zamanda ATI markalı kartları tercih etmiş kullanıcılara da güzel bir sürprizi mevcut....

Çıksın hemen işletim sistimimi değişiyom ulusalcı olalım biraz :biggrin

guzel haber
acıkcası pardus un yenı versıyonlarını cıkacağını duydugumda mutlu oluyorum ve goruyorumkı turk ınsanı calısıyor aynen devam arkadaslarrr

daiminiz hep sursun....

Pardusu benden kullanıyorum cok guzel herşey mevcut ama Xpdeki Program oyun vs desteklemiyor sadece internette gezinirsin.

dandik bişey değil kullanmak düşünmeye bile değmez

kişisel fikirlerinize saygılıyız elbette, ama biraz da bazen milliyetçi olmak gerek, desteklemek gerek. daha güzele daha ileriye daha yeni,lere bizlewrin destekleriyle geleceğiz biryerlere. microsoft anasının karnından bu haliyle çıkmadıya. çalışarak azmederek elde edilir hayeller arkadaşlar. biraz daha duyarlı olalım..

kişisel fikirlerinize saygılıyız elbette, ama biraz da bazen milliyetçi olmak gerek, desteklemek gerek. daha güzele daha ileriye daha yeni,lere bizlewrin destekleriyle geleceğiz biryerlere. microsoft anasının karnından bu haliyle çıkmadıya. çalışarak azmederek elde edilir hayeller arkadaşlar. biraz daha duyarlı olalım..

arkadasıma katılıyom kim tutar seni:):):)

pardusta neyi yapamadınızda bu kadar kötülüyorsunuz.photoshop mu karşılığı gimp tamamiyle ücretsiz microsft office paramı vereceksin karşılığı open office ücretsiz. xp veya vistada çalışan her programın pardusta bi karşılığı var ücretsiz.şu anda microsoftun tüm korsan xp leri ıp numarasından tespit edip heryıl şu ülkede şu kadar korsan xp var diyebildiğine göre bilgisayarınız ne kadarı özel ne kadarı microsoft tarafından çökertilmeye hazır bi düşünün............
artık ben bu konuda başkabirşey sylemiyorum yalnızca bundan sonra hiçbir bedel beklemeden birşeyler yapan insanlara biraz saygı ile destek olalım.
pardus programcılarına ve destekçilerine teşekkürler.

Aslında gusel bi işletim sistemi ama oyun ve program sorunu işte:vur

arkadaş o dandik dediğin sistemi kurmak belki senelerimizi aldı
ve onu yapan türktü her durumda bunu yapan millet bunu desteklemeli ve geliştirmeli sen ise zırvalıyorsun
bunu yapan biziz sahibi gene biziz
geliştiren yine biziz
onu savunan ve öne süren yine biz olacaz

onun oyunları programları vs leri çıksında sen gör
bu arada sen türk değilsin demiiiii

pardus u daha önce hiç denemedim ama galiba linux e benzer bi işletim sistemi

Ben sabırsızlıkla bekliyorum Pardus'un 2008 ini harika bir duygu kendi işletim sistemini kullanmak tek sorun programlama yazılımları oyun zaten oynamam eminim bir gün tüm dünya Pardus kullanacak....

çinliler bile ital edecekler,bazı ülkeler windowsun alternatifi diye bahsediyor tüm ihtiyaclarımızı karsılayamayabilir ama 1-2 sene icinde yaygınlasacagına inanıyorum

windows daha alanı geniş olduğu için pardüsten büyük artısı olmuş oluyor

aRdşlaR bu PARdusTa Vİrüs Gİrme Tehlikesi yok ne yazparsan yap virus gırmez çok ii bir sürüm ama msn cok deısık artı karmasık we msn ye gırdıgınde msn otamtık olarak msn şifrenı ve adresını hemen kayıt alıtnıa alıyo we yozgatta ilk yanı sadece YUNUs cafe bu işletim sıstemını kuruyo ve mukemmel ama dedıgım gıbı sandece msn de orun war ama cozmeye calısıyoz

ya bikaç kişide ss koysaydıda karar vermekte daha yardımcı olsaydi bize...
birde win vista ile ikisini kullanabilirmiyim veya istedigim zaman kaldırablirmiyim pardusu ?

Geri