Pardus 2007.2 Caracal Caracal

yokyaaa

kardeşim pardusun sitesinde de aynen anlatım bulunmakta ve ücretsiz zaten kendi sitesinde indire bilmekteyiz sana ait olan nedir onu anlamadım :)

Pardusun Sİtesİnİ Herkes Bİlmİyor Ayrica Anlatmak İstedİĞİm BaŞka Sİteden Hazir Alip YapmadiĞim ORJ SİTESİNDEN YAPTIĞIM..emeĞe Saygisizlik Yapicaksan Yorum Yazma

zaten adamlar her şeyi yazmış bana ne kalıyor bu konuyu daha çok insana ulaştırmak ve düzenleyerek ulaştırmak

Hemen kötülemeyelim arkadaşlar.Mesela ben ilk defa duydum.Bu mesaj olmasaydı karşıma çıkmayacaktı.Teşekkürler arkadaşım.

önemli deil mirzal61 doğru şeyleri söylediğin için teşekkür ederim

kardeş sağol bak benim de haberim yoktu bir yerlerden duymuştum ama sen buraya taşımışsın sunmuşsun. en çok girdiğimiz site burası. ben açıkçası pardusu araştırma gereği duymamıştım şimdi sayende ilgileneceğim sağol...

abisi emegine salıq ama ben hic annamadım bu pardusu annamıcamda cd leri de war bende ama

kurulum

buraya kadar herşey tamam:

CD'nizi hazırladıktan sonra, bilgisayarınızın CD'den başlatılabilecek şekilde ayarlanması gerekmektedir. Bunu BIOS ayarlarınızda başlangıç sıralamasında CDROM sürücüsünü sabit diskinizden önceki bir sıraya koyarak yapabilirsiniz. (Detaylı bilgiyi bilgisayarınızın/anakartınızın kullanım kılavuzlarında bulabilirsiniz)

kullanım klavuzum yok. bios ayarlarını nasıl yapabilirim?

cok guzel işletim sistemi ve hızlıda saolasın :durdurun

önemli deil arkadaşlar

bilgisayarı cd den nasıl başlatabiliriz, bir yanıt gelmedi..

(herkes kurdum oh oh çok güzel şahane diyor da)

cdyi takıp pcyi yeniden başlat olur
eğer bios 1.cd değilse pc başlarken F8 tuşuyla
bios ayarlarını yapabilirsin

arkadaşlar pardus 1.0 ile başladım linux işletim sistemini kullanmaya. Daha sonra Pardus 2007.2 caracal ı kurdum. arkadaş yukarıda linux un 40 fırın ekmek yemesi lazım gibilerinden bir şeyler yazmış. acaba bu arkadaş linuxu (pardus) kurupta inceledimi. Gerekli yerlerden araştırdımı. Soruşturdumu ? Hiç zannetmiyorum.

Kesinlikle artık pardus a geçilmesi lazım diye düşünüyorum. Sadece kişisel olarak değil kamusal olarak da devlet dairelerinin pardus a geçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Ciddi diyorum Pardus "OLAĞANÜSTÜ" bir şey. Kesinlikle kurun deneyin.

Sözlerimi linux ortamında bulunan ve benim en çok hoşuma giden Compiz programından bir gösteri ile bitiriyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=lawkc3jH3ws

paylaşım için çok teşekkürler.. ben çok fazla anlamadığımdan dolayı bir soru soracaktım .. bulunan dosyaların sadece 695 mb olanımı indirecez yoksa hepsini indirip dvd ye mi çekicez.. cevabın için şimdiden teşekkürler..

direk iso dosyasını yazmayın boşa gitmesin yaptıklarıız.
neroda kalıp yazdır var onunla cdye yazdırın.

Saol paylaşım için eline sağlık seçkin

cdyi taktıktan sonra yeniden başlattın mı?

sata 160 gb hdd solaris hda mac hd3= mkemmel ikili

Geri