Pardon yoksa komedi bölümüne mi açmam lazımdı :D

amanın amanın bizde yedik :) inow bilmemneyin neyiymiş de.. :durdurun ama şu kısma koptum:
"Üçüncü satıra kendi şifrenizi yazın" ! :) ollduu! evin adresini de istermsn ? :D

çok komık ya bu yolla adres hacklenmez haktrlr dımı:)

Bence konu gereksiz sanırım amacan sadece post kasmak....

Bence Kilit!

ben bunu denedim,kendi kendime gonderdim
kendi kendi sifremi gosterdi :)

Büyük Bi İhtimalle Çocuktur Ama Genede Kafası Basıyor Biraz Daha Uyanık Olabilirdi İnandırıcı Değil Gülünç Bi Olay Yutan Warsa Helal Olsun :)

ben 4 sene önce yemiştim bunu daha değişikti
bi baktım msn açılmıyo
allahtan çocuk tanıdıktı evire çevire arkadaşlarla dövdük
şifremi geri aldım:D:D:D

haha ben war ya bu olaya inanarak başkasının msn ine girmeyi düşüncek geri zekalının ( ewet bu sitede denicek olduğunu zannetmiyorum ve rahatlıkla sölüyorum ;) ) daha sonra kalkıp da kendi msn ine girmeyi deniyince giremedeğini gördüğündeki yüzünü çok merak ediyorum :D:D:D:D:D:D:D:D ulan neler war yaaa...

sizi yahoo da çalışan biri sanıcaklar demiş bide zuahahahahhaha

puhahahahha :D Gerçekten komedi bölümüne açman gerekiyromuş :D

haha ben war ya bu olaya inanarak başkasının msn ine girmeyi düşüncek geri zekalının ( ewet bu sitede denicek olduğunu zannetmiyorum ve rahatlıkla sölüyorum ;) ) daha sonra kalkıp da kendi msn ine girmeyi deniyince giremedeğini gördüğündeki yüzünü çok merak ediyorum :D:D:D:D:D:D:D:D ulan neler war yaaa...

kesinlikle hani tek solıebılceım sey peki:D:D

adam süper ya 3 den faslada göndermeyin dio bunalmıs demek ki bi kere gönder yeter :):)

Geri