Paraya para demeyen CHP'li vekil

freemitnick' Alıntı:
düzgün konuş be adam!
ne delikanlısı ne yeni şafağı!
taraflı yayın yapan gazetelerin haberlerini bilmiş bilmiş yazmayın diyorum.dokunulmazlık kalmasın diye yırtınan milletvekillerini konusun.TC anayasasında her insan eşit haklara sahiptir yazar.ama milletvekilleri her türlü haltı yeselerde yemeselerde dokunulmazlıkları war.sacma diil mi biraz?

free tam okumadın galiba 6 ay süresi varmış 6 ay sonra ayrılmazsa ayaklanın

sonuncu' Alıntı:
22temmuzdan birkaç gün önce 3 aylık maaşı alan akp li vekilleri hiç söylemiyorsun ama.maaşı almanın haksızlık olacagını söyleyenleri..buna ragmen 3aylık milletvekili maaşlarını cebe indiren SAYIN akp li vekilleri hiç söylemiyorsun.ayrıca yeni şafak ile gelme bana ***********

komik olmayın buradaki tartışmalarıda kahve ortamına çevirmeyin. inanmıyorsan kaynağına yorumlama !!!!

mMUSTANGg' Alıntı:
komik olmayın buradaki tartışmalarıda kahve ortamına çevirmeyin. inanmıyorsan kaynağına yorumlama !!!!
sen kimsenin yorum yapıp yapmamasına karısamazsın.
yanlı yorum yapan gazetelerin sacma sapan haberlerinden biri de bu..akp çatısı altında mecliste görew yapan ve yolsuzluk dosyaları hala duran milletvekillerinden baslayın araştırmaya.

Anayasada yazar HER TÜRK VATANDAŞI EŞİT HAKKA SAHİPTİR.şimdi bu milletvekilleriye ben eşit miyim?bu ülkede 2dilim baklava calan minikler kaç yıl hapse mahkum oldular.yolsuzluk yapıp cebine para indiren bu milletvekillerinin bu miniklerden ne farkı war?kaldı ki biri baklava çalıyor digeri vatanını satıyor..

ayrıca alıntı yaptıgın mesajda neden benim konuşma tarzım ilgini çekti,milletvekillerinin 3 aylıkları ilgini çekmedi anlamış değilim..

Geri