Paranın kaynağı sünnet ve ninesinin çıkınLarı

ikRa

Banned
Reaction score
0
ppar_byk315203473148780d.jpg

Bir gazeteciden çok siyasi parti üyesi gibi davranan Tuncay Özkan, parasının kaynağına ilişkin sorulara ise alaycı cevaplar veriyor.

Gazeteci kimliğinden çok siyasi söylemleri ile gündeme gelen ve Kanaltürk'ün sahibi olduğu iddia edilen Tuncay Özkan, “17 milyon doları nereden buldunuz” sorusuna alaycı bir uslupla cevap verdi. Özkan, siyasilerin cuma namazına gitmesini de laiklik ile bağdaşmadığını da söyledi. Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği 'Siyaset Okulu'nda konuşan Özkan, “Kanaltürk televizyonunun kurulması sırasında kullandığı 17 milyon doları nereden buldunuz?” şeklindeki soruya alaycı bir üslupla cevap vererek, “Bir kısmını sünnet düğününden, bir kısmını ninemin yastık altındaki parasından kullandım” dedi. Dinin sosyal yaşama sokulmasını sağladığı gerekçesiyle 12 Eylül 1980 askerî darbesini suçlayan Özkan, dinî bayramların laiklik kavramı içine sokularak, Amerika'nın istediği şeylerin gerçekleştirildiğini iddia etti. Türkiye'deki laiklik anlayışının Fransa'dan farklı olduğunu öne süren Özkan, siyasetçi ve bürokratların ülkedeki laiklik anlayışı gereği Fransa'da kiliseye gidemeyeceğini ileri sürerek, “Bizimkiler cuma namazına gidiyor ya. O Türkiye'deki laiklik anlayışından kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

Haberin Kaynağı

Güzel cevap vermiş

Bu konuda verdiği cevabı merak ediyorsanız kendi sitesi ve mensubu bulunduğu kanalın internet sitesinden beyanlarını okumanızı tavsiye ederim.

"siyasilerin cuma namazına gitmesini de laiklik ile bağdaşmadığını da söyledi"

ahaha :D

Sonra ben Muslumanim ben Muslumanlari severim diye gezerler ortada
Din dusmani degil bunlar, Islam Dusmani!

adam akıllı cevap vermıs ishynum sen o dıncı gecınenlerın paraları nerden gelıyo sanıyosun gece dua edıyolar sabah bahcelerınemı yagıyo benım kımseyı savundugum yok ama bu adama sıra gelınceye kadar nıcelerı var.sıkıyosa o dıncı gecınenler sıyaset okuluna gıtsınde gorıyım eline saglık ıkra ...

ya yeni şafak tuncay özkandan önce tayyipin UN-akıtanın abdülkadir aksunun dengir KİR Fırat'ın mehmet ağarların mesut yılmazların daha doğrusu yasadışı yollardan ülkemizi sömür sömür sömürüp çocuklarını ABD lerde okumaya gönderenlerin fakir fukaranın tüyü bitmemiş yetim hakkıyla beslenenlerin mali hesaplarıyla ilgilensede bizde onları medya kuruluşundan sayıp adam yerine koysak değilmi:)
tuncay özkanı siyasi bir partinin sözcüsü gibi davranmakla suçlayan yeni şafak değilmi 4yıldır bu rezil hükümetin her icraatına alkış tutan,akepe muhalifi herkese b.k atma kampanyaları başlatan...
bırak yeni şafak bu işleri kokuyosun leş gibi kokuyorsun....

Saçmalıyor adam, siyasete giren müslümanlığımı bıraksın =)

nestor' Alıntı:
tayyipin UN-akıtanın dengir KİR Fırat'ın .

Bence önce siz devlet adamlarına nasıl hitap edilmesi gerektiğini öğrenin sonra öğretirsiniz ne yapacaklarını;)

Geri