Paralı arkadaşlık sitesi 125$ lisans yok sizler için bedava youtube gibi video ekleme

kipari

New member
Reaction score
0
Paralı arkadaşlık sitesi 125$ lisans yok sizler için bedava ve bir çok özellikği ile sizlere download ettim ve artı youtube gibi video ekleme üyeler arası mesajlaşma özel mesaj gönderme siteyi paralı üyeliğe çevirme resimlere oy verme birden çok üyeler resim ekleyebilir ve forumu ile birlikte örnek demo sitesi

download

desteklediği host

• PHP Version 4.3.4+
• GD Library Version 2.0.28+ (Included with PHP usually)
• MySQL Version 3.23.0+
• Zend Optimizer

demo = http://www.rakastar.com

bunu orginal sitesinden download ettim paralı aldım ve lisans istemiyor bende kurdum bal gibi çalişiyor ama yüksek versiyonu çiktiği için bunu sizinle paylaşmak istedim kurduğunuzda hata veriyorsa eğer size yardım ederim

zend optimer olduğu için sql yok

kurulumu ve hakkında birisi yardımcı olabilirmii?

AGA HARBİDEN RESİMLESEN YADA FLASLA ANALATSAN COK İYİ OLCAK GERCEKTEN BUNU:d

arkadaşlar ben kurdum lisans istiyor fakat lisansı kırdığımız için istemiyor dediğim özellikte hostunuz olduktan sonra kurması kolay

• PHP Version 4.3.4+
• GD Library Version 2.0.28+ (Included with PHP usually)
• MySQL Version 3.23.0+
• Zend Optimizer

arkdaşım sen zendli dosyayla SQL ne ilişki bağdaştırıyorsun onu anlmadım birincisi zend demek ki ben kullanıyorum kendi yazdığım sriplerde sistemin kaynak kodunu saklamak zend hiç bir zaman veri depolayan bir sistem olmamıştır yanlış bilgi veriyorsun bence
ama yinede emeğine sağlık diyelim gerci bu emek bu scrip yazan kişidirde ama senin de bu daki arkadaşlara katkıda bulunmak için emek vermişsin tşkler ))

arkadaşım bi demo yokmu ? olmasa bi caps !

dosya ekliyosan ana sitesinide verde bilelim ne oldugunu öyle 125 dolarla is bitmiyor.

Kipari Senin Linkin Doğru Da Bunun Içindeki Dosyaları Ne Yapıcaz Ki:hhman:
PHP:
video_submit

Geri