Paradan Atatürk resimini kaldırın teklifi

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Sivil anayasa taslağı hazırlanırken Başbakan’a, Maliye bakanına ve Merkez Başkanına Anavatanlı bir isimden çok ilginç bir mektup gönderildi.

Göktürk Tunçtürk’ün haberi

AK Parti iktidarı sivil anayasa taslağı üzerinde çalışmalarını sürdürürken,
Ankara’dan Başkan R.Tayyip Erdoğan’a, Maliye Bakanı Kemal unakıtan’a ve Merkez Başkanı Durmuş Yılmaz’a mektup yazan Anavatan Partisi Ankara eski İl Başkanı Muharrem Soğuksu, mektubunda;Türkiye’de gayri meşru ve ahlakdışı işlerin hızla yayıldığına dikkat çekerek,Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının bulunduğu paralarında bu ahlakdışı işlerde kullanıldığına işaret edip, mektubunda şu görüşleri aktardı.

“ Ata’nın resminin bulunduğu paraların böyle pis işlerde kullanılması kanıma dokunuyor, hazmedemiyorum. Ayrıca bunu Ata’mıza hakaret sayıyorum. Atatürk’ün manevi şahsiyeti ve Türk parası böyle mi korunuyor?
Elbetteki bunun kontrolü zordur. Ama bu rezalete acilen dur denilmesi için gerekli girişimlerde bulunmanızı rica ediyorum.
En azından, gayri meşru ve ahlak dışı işlerde, uyuşturucu ticaretin de kullananlara cezalarının dışında Atatürk’e hakaretten ve Türk parasını koruma ve kollama kanununa muhalefetten ayrı bir ceza verilmeli.

Veya bu rezaletler karşısında gerekirse Atamızın resminin paralardan koruma amaçlı düşüncesiyle çıkartılması uygun olabilir.

Tabi ki bu iyi duyguların işleve konulmasında bir çok art niyetli gruplar, bu tavrı istismar edip anti-propaganda yapacağı muhakkaktır.

Ama Atatürk’ü gerçekten sevenlerin, gün geçtikçe çoğalan bu hayasızlıkların önüne geçilmesi için yapılacak hareketi destekleyecekleri inancı içerisindeyim ve olmalıdır da.

Bu duygu ve düşüncelerimi göz ardı etmeyeceğinize inanıyor, saygılarımı sunuyorum.”

Haber 7

bence kaldirilmasin.. belki resmi gorunce yaptiklarini ve calismalarini akıllarina getirip haya ederler

hadi yaa bu sadece atatürkten nefret ettikleri için bir bahaneden ibaret. Ellerinden gelse Atatürk kelimesini yasaklayacaklar. Bunların niyeti kötü:(

carettaist' Alıntı:
hadi yaa bu sadece atatürkten nefret ettikleri için bir bahaneden ibaret. Ellerinden gelse Atatürk kelimesini yasaklayacaklar. Bunların niyeti kötü:(

Atatürk vefat eder etmez o yıLLarda kuLLanıLan paraLarın arkasına kendi resimLerini bastıran AKP miydi CHP'li miLLi şef İsmet İnönü müydü !!!!!
biLip biLmeden sırf mesaj atmak için yazı yazmayın beynimi döndürüyorsunuz. konu hakkında biLiginiz yoksa yorum yapmayın yada en azından araştırma yapın...

FoFeR' Alıntı:

Atatürk vefat eder etmez o yıLLarda kuLLanıLan paraLarın arkasına kendi resimLerini bastıran AKP miydi CHP'li miLLi şef İsmet İnönü müydü !!!!!
biLip biLmeden sırf mesaj atmak için yazı yazmayın beynimi döndürüyorsunuz. konu hakkında biLiginiz yoksa yorum yapmayın yada en azından araştırma yapın...

bu laf bana mı pek anlamadım....

ilk paralardan kaldırılır sonra resmi dairlerden, yok artık 23 nisan falan kutlamayalım falan,bunların demek istediği Atatürkü bize unutturmak allah sonumuzu hayır etsin

mesajımda kimden aLıntı yaptıysam Lafım ona...
miLLet uzaya çıkıyor, canLıLarı kLonLuyor
biz de paradan Atatürk'ün resmi kaLdırıLırsa LaikLik eLden gidecek,
şeriat geLecek diye evham yapıyoruz :)
ah yurdum insanı boş işLerLe uğraşmaktan ne zaman vazgeçeceksin....

FoFeR' Alıntı:
mesajımda kimden aLıntı yaptıysam Lafım ona...
miLLet uzaya çıkıyor, canLıLarı kLonLuyor
biz de paradan Atatürk'ün resmi kaLdırıLırsa LaikLik eLden gidecek,
şeriat geLecek diye evham yapıyoruz :)
ah yudrum insanı ne zaman akıLLanacaksın....

tamam ben sadece milletin haberi olsun diye paylaşım yapıyorum...çogu kez haber degeri taşıyan bişiey paylaştıgım zaman sanki kendi düşümcem gibi bi saldırı oldu bikaç kez o yüzden yazdım...

kuzay kardes müthiş güzel paylasımlar yapıyorsun emegine saglık

ahh ahh işin öbür tarafını (ahiret) düşünmüoLarda parada atatürk var ayıp oLur dioLar gerici zihniyet bu oLsa gerek insanLar aLLahsız dinsiz imansız oLmuş..biz müsLümanız bu dünyanın öbür tarafı var diyecekLerine neLer zırvaLıoLar siyaset budaLaLarı..

şimdi bir sey sormak isstiyorum DOLARIN ÜZERİNDE BİZ TANRIYA İNANIYORUZ yazıyor o dolar ki tüm dünyada kullanılıyor yeri geliyor budistin eline yeri geliyor ataistin eline geciyor...amarikada bir sürü asırı dinci var biri cıkıp diyormu bu para satanistlerin bile eline geciyor bu para ladinin bile eline geciyor TANRI kelimesi lekeleniyor bu yazıyı kaldıralım yazıyor mu????????? her ülkede paranın üzerine en degerli sahsiyetler koyulur...böle sacma sapan seyde sadece bizim ülkemizde tartısmaya acılır sanırsam....ALLAH ım ülkenin basındakiler nelerle ugrasıyor paranın üzerinden ATATÜRK resmini kaldırınca hersey düzelecek mi yada ATATÜRK resmi kötü islere karısmıyor diye o sucları yok sayıp kendımızımı rahatlatacagız....eger bu kadar ATATÜRK ü seviyorsak butun bu pis işleri bitirip biran önce dünyanın tepesine oturmalıyız.......

saçma iş parayla bitecekmiki
ona bakarsan devlet dairesinde adamın tepesinde duvarda
Atatürk resmi asılı adam aşağıda çatır çatır rüşvet alıyo
napalım duvardan resminidemi kaldıralım???

her şey açık vatan elden gidiyor :mad:

bunlar sadece sözde olur .... kolay kolay kaldıramazlar !

Geri