Pandanin TuzaĞi!!! Dİkkat

feridun_45

New member
Reaction score
0
yaklaşık 7-8 ay önce pandayı kurdum...fakat bir müddet sonra pandayı kaldırınca veya geçici olarak korumayı kapatınca bilgisayarın sesi gitti...pandayı devreye sokunca ses geliyor......pandayı komple kaldırıyoruz orjinal ses driveriini yüklüyoruz yine aynı....profesyonel bilgisayarcı arkadaşlar bile çözemediler.ve 5 dk sıklıkla panda güncelleme yapılsınmı diye uyarı veriyor...pandanın otomatik güncellemesini kapatıncada hem ses hemde başka programlar salaklaşmaya başlıyor...
SONUÇ:panda kendine bulaşanı bağlayıp orjinali satmak için böle bir adilik yapmıştır...varsa bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş memnun oluruz....
bilgisayarıma format attırmıyorum bunu teklif etmeyin ...cep telefon tamiriyle ilgili kullandığım bazı yazılım ve box lardan dolayı
kolay gelsin...selamlar

kardeş o kadar çok ve farklı şeyler denedikki burda anlatmaya kalksam aklın şaşar ama olmadı...birde ses gideceği zaman şu uyarıyı veriyor:
(generic host process for win 32 services bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz)...
saygılar..

sebebsizce kardeşin önerisine binaen denemediğim avastantivir kalmıştı birde onu deniyim dedim ve problem halloldu...çok teşekkür ederim...isteyen olursa avast full buldum verebilirim...kolay gelsin

Geri