Pamukoğlu'nun Kaleminden Türkiye Manzarası!

Elçibey

New member
Reaction score
0
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu,Türkiyenin içinde bulunduğu durumu kaleme aldı.Her lafa olduğu gibi bu laflarada bir çok karşı çıkan olacaktır.Kendinizi geleceğin başbakanının fikirlerinden alıkoymayın,Pamukoğlu'na kulak verin...

YURDUMU SALDIM ÇAYIRA !...

Üretmeyen, kendini bile besleyemeyen tarım ve hayvancılığıyla…

Bankaları ve limanlarını, hatta kıymetli topraklarını ecnebilere peşkeş çeken siyasetçileriyle…

Hapishanelerdeki tutuklu ve hükümlü sayısı son üç yılda yüzde 116 artan garabetiyle…

Uluslararası ekonomik rekabet sırasında dünyada 62 nci sırada olup, bundan hiç bahsetmeyip ilk 10’a gireceğiz diye halka martaval anlatanlarıyla…

Kör topal işleyen, sonucu alınamayan davalar ve siyasete bulaşmış hukuk sistemiyle…

Rüşvet ve talan düzeninin birer parçası olan siyasi ve oligarşik bürokratik yapısıyla…

Topraklarımız ve hemen yakınımızda konuşlanmış, sayıları altı bini geçmeyen silahlı grupların, hiçbir eksik ve noksanı olmadığı halde bir türlü haklarından gelemeyen, gelmek istemeyenlerle yönetilmesiyle…

ABD ve AB’nin bölgedeki temsilcisi ve hizmetçisi hükümetiyle…

Bir dediği bir dediğini tutmayan, ana muhalefetin başına süslü kaydırmayla konuşlandırılan zâtın “Genel af”, “kan kanla temizlenmez” lafları İmralı’da karşılık bulduğu için “CHP’de sürece katılsın” emir buyurmalarıyla…

Dış temaslar, iç temaslar, imralı, kandil, erbil görüşme ve yalvar yakarmalarıyla, ülkenin “siyasi birliğini” bozarak sonunda ülkeyi kaosa sürükleme gayretleriyle…

Yanaşma (kahyanın hizmetçileri) ve patronlarını tehlikeden korumak, onlara kâr sağlamak amacıyla haysiyeti ve vicdanı yok edilmiş bir kısım köçeğin güya medyacılık yaptığı…

“Bölünme, özerklik, sayın öcalan” laflarıyla çalışmalarına başlanacak olan “Federasyon Anayasasına” medyası, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenleriyle kolların sıvandığı…

Bu ülkeye;

Bütün bunlardan sonra doğal ki “Yurdumu saldım çayıra!...” denir.

Anlayamadıkları, kestiremedikleri şu; bütün gayretleriniz nafile ve boş. Bu ülkenin ne rejimi ne de topraklarında en küçük bir sapma ve kayma olmayacak. Hiçbir şey de bu devletin ve milletin başına çorap örmeye kalkışanların yanına kalmayacaktır.

Siyasi mücadelede siz serbestsiniz. Biz de serbestiz.

Tüm çalışmalarımız başı dik devlet ve onurlu millet için olacaktır.

Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti !

Osman PAMUKOĞLU
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

kaynak :Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi - YURDUMU SALDIM ÇAYIRA !...

Sağol Paşam,duyanlar,duymayanlara duyursun! Belki bu Millet uykusundan uyanmaya başlar!

ne guzel ne guzel vay paşacım vay.
peki adama demezlermi sen daha dune kadar eli silahlı pkk ile karsı karsıyaydın neden bitiremedin.

peki basarılı bi gecmişin oldugu halde terfi ettirilmeden nedne emekli edildin.
peki ya taraftarlarının saga sola bahceli gibi ip atmasına...yahu askerden siyasetci olmaz..

once siz içerdekileri temzileyin paşa...bak turkiyeinin en stratejik planları birilerinin elinde.dogru saldım vcayıra ama bu cayıra salınanların basında tsk geliyor...

heşimdi bunuda hukumete bulursun nasılsa bulmussunuz bir gunah kecisi vurun abalıya...

bence hukumet askeri yıpratıyor...:)))

oldukça sert kendinden emin bir başkan,ama siyaset ayrı bir yarış ayrı bir alan başarılı olcağını zannetmiyorum sözlerinde çok haklı böyle doğru dürüst adamlar pek sevilmezzz....

Geri