Pamukoğlu 'Nefes'i Tüketti

Paşa vatan için çok güzel hizmetlerde bulunmuş, lakin eskide olsa askerlerin siyasete girmelerine ben şahsi olarak karşıyım.Çünkü askerlik normal hayattan çok uzak bir kavram, dolayısı ile sosyal yapıyı ve halkı anlamakta sıkıntı çekiyorlar.

pamukoglunu cok şişirdiler, ne yapsın adamcagız

neden sütüdyoyu terk ediyorlar onların hayalindeki filmi osman paşa gerçek hayatında yaşamış onunla birlikte oturup izleyenlerle güzel paylaşım yapmaları gerekirdi.

konu sahibi kim biraz Atatürkçü görünse 1 numaralı düşmanı oluyorsunuz
Bu nasıl zihniyettir

Nefes filimi ni çekenlerde mi Atatğrkçü olduğu için tepki gösterdi Pamukoğluna

ne saçmalıyorsun sen önce onu söyle.Hoşunuza giymeyen her konuda Atatürk ü öne sürmek le bir şey yaptığınızı zannediyorsunuz. Atatürkün arkasına saklanıp üçü beşden sallmaktan vaz geç. Varsa fikrin çık söyle

ama nerde sen deeeee

usta belkide kuyruk acıları vardır

benim yok ama senin vark ki kuyruk acını belli etmşsin

TuğяuL;4752499' Alıntı:
Nefes filimi ni çekenlerde mi Atatğrkçü olduğu için tepki gösterdi Pamukoğluna

ne saçmalıyorsun sen önce onu söyle.Hoşunuza giymeyen her konuda Atatürk ü öne sürmek le bir şey yaptığınızı zannediyorsunuz. Atatürkün arkasına saklanıp üçü beşden sallmaktan vaz geç. Varsa fikrin çık söyle

ama nerde sen deeeee

Cevap vermeye değeceklere cevap veririm sana değil

belgeselini kan uykusunu izle adamın anlattıklarınıda 365 gün bile sürmez emin ol terörü bitirmek.....

yaşananlarla flimi bir etmeyelim.Osman paşa kan uykusu adli belgeselde icraatlarinin bir kismini anlatti.Cok daha detaya inmek isteyen varsa yarin tüyap ta olacak kendileri ona sorar ve kitabini alir öğrenirsiniz.ABD den icazet alarak milletin gözünün icine bakarak yalanlarla bu işler yine yürüyer Güzel ülkemin insanlari ... Uzakta kalma tam merkeze in .

Osman pamukoğlunun siyasi olarak savunduğu görüşleri ve eylemleri desteklemem. 365 günde terörü bitirebileceğinede inanmak zor. hatta çok zor.

siyasete atılmaması gerektiğini ve birilerinin gazına gelerek bu işe girdiğini düşünüyorum açıkcası.

bu işte(siyaset) başarılı olamayacağıda bence kesin. Kendini ve askeri geçmişinide boşuna riske attı ama artık geç.

Fakat bu insanın askeri başarısı,iradesi, cesareti ve yaptığı işler ortadadır.

bu bakımdan söylemleri yanlış ve kışkırtıcıda olsa ''palavracı vs.'' demek bence ağır bir hakaret. birde kırk yıllık sıra arkadaşı gibi'' hadi osman, osmandan birşeyolmaz'' türünde ifadelere katılmamakla birlikte söyleyenleride kınıyorum.

bu ifadeleri bu ortamda kullanmak hak ise..

benimde söylenen bu tür ifadelere'' saygısızlıktır, bırak siyasi rolünü, insanın yaşına ve kişiliğine hakarettir. ayıptır.'' demem başka bir hakkın kullanımı olsa gerek..

her şey köprüyü geçene kadar bu adam tek başına iktidara gelsin aynı akp gibi yine bi bok yiyemez mhp de gelse chp de gelse yine bi bok yiyemez akp de zamanında neler soyleyip ikdidara gelmişti gördük neler yaptıklarını soylediklerinin hiç birini yapmadılar. yapamazlar çünkü oturmuş kalıplaşmış gerçekler var.ABD gerçeği adamlarla iş birliği yapmazsan teknolojiyi yakalayamazsın teknelojiden uzak kalmak demek osmanlı gibi çkmen demek herkes bol keseden atıyor...unutmayın artık kılıç kalkan yok uzaktan menzilliler var 1 tonla koca şehirleri yok eden bombalar var.bunlarda abd de var.(MALESEF BU BÖYLE).

Daha ilk seçimde alacaktır boyunun ölçüsünü

bizim milletimizi askerleri asker oldukları için sever siyasetci oldukları için değil

çok partili hayata geçtikden bu güne asklere oy vermedi bu millet

osman paşa iyi bir askerdi o şüphe götürmez ama siyasetçi olamaz memleket yönetmek asker yönetmeye benzemez bu iş öyle konuşmaylan olmaz uluslar arası boyutu var bu işlerin diplomasi yönetim uluslararası çıkarlar menfaatler bu işler paşaya göre değil

burda ona değer veren hatta oy bile vereccek arkadaşlar osman paşa olduya es kaza iktidar oldu ne olacak biliyormusunuz 1 kaç ay sonunda diyeceğiniz ilk laf her sakallı dedemiz değilmiş

beyler pişman olacağınız sözleri söylemeyin, ilk seçimde göreceğiz derken bilgiyi nerden alıyorsun, nasıl böyle emin olabiliyorsun?
sizin gibi inancı olmayanlar yüzünden buralara geldi ülke.Osman Paşa gayet tutarlı konuşuyor. Senin cesaretin inancın yoksa kendine sakla ...tayyip bile başbakansa bu ülkede Osman Paşa gibi bir liderin yeri Meclistir Pkk nerdeyse Osman Paşa orda....(Anladın sen onu.. :)) :hhmencool:

alıntı yaptığın yer saçmalamış sen dahada saçmalamışsın :))

Bu Osman ın palavracı olduğunu söylüyorumda bazıları inanmıyor

Osman diye hitap ettiğin kişi senden kat be kat yaşı büyük bir insandır

Beraber botmu bağladınızda osman diye hitap ediyorsun

Sen baban deden yaşındaki insanlarada böylemi hitap ediyorsun, haa ediyorsan o zaman diyecek bir şey yok

Demekki aile terbiyesi almamışsın senin suçun yok

bencede osman paşa siyasette hiç birşey yapamaz.sadece bazı çevrelerin gazıyla siyasete atıldığını düşünüyorum.Çünkü bizdeki siyaset namussuz yalancı ve sadece kendi menfaat ve çıkarlarını gözetenlerin işi olduğunu düşünüyorum.yani şereften yoksun insanların işi o yüzdendirki osman paşa fazla dayanamaz bu siyasete....

Sen baban deden yaşındaki insanlarada böylemi hitap ediyorsun, haa ediyorsan o zaman diyecek bir şey yok

Baksennn şu konuşanaaaaaa

terbiyeden baheden kşilerde bakkk

Sen ve yandaşların bu ülkenin başbakanına tayyip diyerek ve cumhurbaşkanına hakaret eder biçimde hitaplarda bulunurken aile terbiyeni nerde unutmuştun.

Ama ben Osman deyince birden aklına geldi terbiye.

burda terbiyeden bahsedecek en son kişisensin.

Baksennn şu konuşanaaaaaa

terbiyeden baheden kşilerde bakkk

Sen ve yandaşların bu ülkenin başbakanına tayyip diyerek ve cumhurbaşkanına hakaret eder biçimde hitaplarda bulunurken aile terbiyeni nerde unutmuştun.

Ama ben Osman deyince birden aklına geldi terbiye.

burda terbiyeden bahsedecek en son kişisensin.

Yav sen git açılımla uğraş
malum bu günlerde yoğunsunuz daha açılım falan yapacaksınız
hatta haburdan gelenleri karşılamaya git istersen

Senin ne terbiyeli(!) olduğunu biz biliriz

Eurovisiona Kürtçe şarkı ile katılalım konusunda terbiyeli yorumlarını lan lı lunlu konuşma nezaketinde(!) bulunduğunu

Sen en iyisi zayıf olduğun terbiye konusunda hiç konuşma.Çünkü çok komik oluyor

Geri