Pamukoğlu: Çok iddialı konuştu

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Pamukoğlu: ''Bütün siyasi partiler iç güveyi. Ama biz yabancı damadız, ne yapacağımız belli olmaz''

176477.jpg

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türkiye'yi sadece 365 günde PKK'dan arındıracakları iddiasında bulundu. İdamı kaldırıcak olan Pamukoğlu, kalkınma için tarıma yatırım yapacaklarını mazottan vergiyi ise kaldıracakları sözünü verdi.

ÜLKE DİBE VURDU
Kayseri'de bir düğün salonunda partililere hitap eden Pamukoğlu, Türkiye'de ekonomi ve güvenlik sorunu bulunduğunu, bu iki konuda ülkenin ''dibe vurduğunu'' ileri sürdü. Pamukoğlu, ''Bu iki konunun acilen halledilmesi gerekiyor. Bunun için de dik duruş sergilenmeli ve gereken yapılmalı'' diye konuştu.

Türkiye'de ''toprakların işlenmediğini ve hiçbir üretim yapılmadığını'' iddia eden Pamukoğlu, şöyle konuştu:

''15 yıl önce tarımsal ürünlerde biz dışarıya 7 mal satarken, buna karşılık 1 mal alıyorduk. Ancak şimdi neredeyse her şeyi dışarıdan alır hale geldik. Hayretle izliyoruz ki bu topraklar insanımızı besleyemiyor. Halbuki 4 mevsimin aynı anda görülebildiği nadir ülkelerden biriyiz ve toprağımız gerektiği gibi işlenirse, bütün insanımızı rahat rahat besleriz. Biz şunu yapacağız, hazine arazilerini 20 yıl vergisiz ve faizsiz halka dağıtacağız. Mazottan vergiyi kaldırıp, tohum ve gübreyi destekleyeceğiz. Önce tarımsal kalkınmayı sağlayacağız, ondan sonra diğer alanlara bakacağız.''

Pamukoğlu, halkın refahı ve mutluluğu için çalışacak bir düzene ihtiyaç duyulduğunu savunarak, ''Devleti, millete hizmet eder hale getireceğiz'' dedi.

Parti olarak Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Pamukoğlu, 60 il ve 340 ilçede örgütlendiklerini, 40 ilin seçime hazır hale geldiğini ve 15 gün içinde 10 ilin daha seçime hazır hale geleceğini belirtti.

İDAMI GERİ GETİRECEĞİZ
''365 günde dağları tertemiz yapacaklarını'' öne süren Pamukoğlu, ''İdam cezasını geri getireceğiz. Devleti, millete hizmet eder hale getireceğiz. Diğer bütün partiler bunların hiçbirisini yapamaz. Diğer bütün siyasi partiler iç güveyi. Kayınpeder besliyor oğlanı. Hiçbir yere kımıldayamıyor. Ama biz yabancı damadız, ne yapacağımız belli olmaz'' diye konuştu.

kaynak

Paşama inanıyorum,elinden geleni yapacaktır ama işi çok zor
o kadar cambazın arasından sıyrılıp iktidar olması çok zor.

Aynen doğru şeylerden bahsediyor. Ama iktidar olması zor. Önce sırtını abdye vericek sona dini kullanıcak en sonda bol bol yalan atıcak. Anca öle...

kitaplarını bir solukta okudum.bir de iyi bir ekip kursa.

''İdam cezasını geri getireceğiz." tabe tabe :p

konuş paşam konuş :hadiordan salla meydan senin :hadiordan

İktidar olamaz olsa bile işe yaramaz.Neden?
Uzun yıllar askerlik yapmış bir kişi bi kere devlet işlerinden ne kadar anlar...Yani oraya ayak uydurma süresi falan.Baya bi zaman alır.

idamı geri getirmesi vs. attıkları inandırıcı gelmiyor.. .:thumbdown: argo ca SALLIYOR ...:p
Sana başka sallayıcılar daha hoş geliyor anlıyorum...Demokrasiyi insan haklarını getiriyoruz deyip demokrasiyi ve insan haklarını katledenler sallamıyor di mi?sadece şirin görünüyorlar, ama bu ülkeye en büyük kötülüğü yapıyorlar...bizler ise uyuyoruz çocuklarımızın geleceğini katleder vaziyette...

gerçekleri gör 1950 öncesi siyasi söylemler le karşıma geçme .

sınırlar kalkıyor dünya da globallik almış başını gidiyor. çin bile kapitalist oldu. geçmiş te kalma sonra adapte olamazsın ...

objektif olarak bak yaşananlara günlük meseleler küçük insanların işi büyük düşün. siyasi görüşün benimle aynı olmaması büyük düşünmemeni gerektirmez...

anla olanları önde tiyatro oynanıyor oyuncular her zaman değişebilir. senarist ve yönetmenler yön veriyor yaşama bunu anlamadığını söyleme bana :utan

gerçekleri gör 1950 öncesi siyasi söylemler le karşıma geçme .

sınırlar kalkıyor dünya da globallik almış başını gidiyor. çin bile kapitalist oldu. geçmiş te kalma sonra adapte olamazsın ...

objektif olarak bak yaşananlara günlük meseleler küçük insanların işi büyük düşün. siyasi görüşün benimle aynı olmaması büyük düşünmemeni gerektirmez...

anla olanları önde tiyatro oynanıyor oyuncular her zaman değişebilir. senarist ve yönetmenler yön veriyor yaşama bunu anlamadığını söyleme bana :utan
Tam da bunlar işte tebrik ederim...sana anlatılan yalanların savunucusu olmuşsun tebrik ederim....sana sadece bir soru sormak istiyorum:

sınırını kaldıracak hangi parametreye sahipsin?hangi ülkeyle?

din mi?

etnisite mi?

ekonomik işbirliği mi?

fikir ve ideoloji birliği mi?

.....

hangi ülkeyle hangi konuda ortaksın ve sınırlarını kaldırabilirsin?nedir fiikrin?

imam hatipde mi öğretiyorlar devlet yönetmeyi?hayırdır öyle bi bölüm mü varmış da haberimiz yok imam hatipte?

İmam hatip te ahlak dersi veriyolar.Başbakan siyasetin tek limanı ahlaktır diyor.İmam hatiplerin önü kesilmese sen gör imam hatiplerden ne cevherler çıkıyor.Başbakan imam hatip okumuşta baykal bilmem ne okumuş baykal erdoğandan daha mı iyi siyasetçi veya bu adam veya bahçeli..Daha iyi siyaset mi yapıyor.İmam hatipteki bir adam sizden daha iyi siyaset yapar.

sn. komutanım,1998'de ırağın kuzeyine düzenlenen şafak,çekiç ve tunç gibi büyük operasyonlarda görev aldım..anaların sizler gibi ne yiğitler doğurduğunu gözlerimle gördüm ve yaşadım..selam olsun isimsiz kahramanlara,şehitlerimize ALLAH'tan tekrar rahmet diliyorum..elbette pek çok üye arkadaş,askerligini güneydoğuda yapmış ve terörle mücadele aktif şekilde görev almıştır,onlar ne demek istedigimi net bir şekilde anlamışlardır..bizlerin yüreginin bir parçası hala oradadır

İmam hatip te ahlak dersi veriyolar.Başbakan siyasetin tek limanı ahlaktır diyor.İmam hatiplerin önü kesilmese sen gör imam hatiplerden ne cevherler çıkıyor.Başbakan imam hatip okumuşta baykal bilmem ne okumuş baykal erdoğandan daha mı iyi siyasetçi veya bu adam veya bahçeli..Daha iyi siyaset mi yapıyor.İmam hatipteki bir adam sizden daha iyi siyaset yapar.

ülkenin ne halde olduğu ortada...ülke yönetmeyi cemaat yönetmek gibi görenler yüzünden ne hallerdeyiz ve muhtemelen de daha iyi günlerimizdeyiz...bunu dahi göremeyen çok küçük fanatik bir kesim kaldı...bişeyiniz kalmadı yani...

başkalarının himayesiyle ayakta kalmak bu kadar olur...Yüce Atatürk'ün işaret ettiği de buydu...öyle değil mi?

güzel konusuyo da bunlar sadece seçim öncesi hareketler...Başa da geçemez zaten geçersede bu konuştuklarının hiçbirisini yapamaz..Ama askerlişğine sözüm yok...Gelmiş geçmiş en başarılı komutanlarımızıdan biri..ama siyaset senin işin değil pamukoğlu,

Geri