PageRank Değişimi Yapamk İstiyenler

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
S.a Arkadaslar Bu Konuda Link Değişimi Yapamk İstiyen kİŞiler KEndilerini link Değişimi Yapacak Siteler Bulabilirler Ama Lütfen Msj larınızı Sitem Su Diye site linki vermeden yapınız mesela örnek olarak

Ben Link Değişimi Yapabilceğim Pr Değeri 4 veya Üstü Olan Siteler Arıyorum Eğer link Değişimini Kabul Eden OLursa Pm Den Bir Birinizle Haberlesin Arkadaslar

ben pr degişimi yapmak istiorum pr degerim suan 3 pr i 4 ve ustu olanlarla link değişimi yapmak isitiorum ilgilenenler msn [email protected]

bir sorum var pagerank değişimi dediğiniz tam olarak nedir?
ve nasıl yapıyorsunuz ?

merhaba bende page rank deişimi yapmak istiyorum page rankım sıfır ama sizlerin yardımıyla inşallah yükselteceğim :( yardım edecek arkadaşlar pmden ulaşabilir

pagerank değişimi yapılır pagerank 4 kabul edilen 4 ve üstü ilgilenenler pm ile ulasabilir

Şu anda benim pr değerim 3. Bende yükseltmek için 4 ve üstü bi site ile değişim yapabilirim saygılar...

Sitemin pagerank degeri 4 arkadaşlar ilgileniyorsanız eğer pm yolu ile ulaşabilirsiniz ...

page rank değerim sıfır eğer page ranki doğru anlamışsam.
henüz bir siteyle link değişimim yok yani ama böyle bişey düşünüyorum.ilgilenenler olursa.

Arkadaşlar pr3 link değişimi yapıcam birde site trafiği yüksek olan bir adres litiniz de artar ilgilenenler pm yada mail atsın ..

s.a bnmde sohbet siem var arkadaslar www.GuLmekan.com karsılıklı veya carpraz pr degısımı yaparım bnm sıtem 2aylıkk pr 0 ama hıtım ıyı 500-600 u buluyor googlede de ıyı yerdeyım dusunen arkadaslarım [email protected] adresıme meıl atabıılırler

benim sitemin pr si 1. pr 2 ve üstü ile değişim yapmak istiorum mümkünse. ilgilenen arkadaşlar pm ile ılaşırsa sevinirim

Geri