Paşanın İlginç Görüntüleri-FOTO

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Paşanın ilginç görüntüleri

İsrail'in Türk yardım gemilerine yönelik alçak saldırısı gündemdeki sıcaklığını korurken, TSK mensubu amiralin ilginç fotoğrafları ortaya çıktı...

resim125128_2.jpg

İşte video paylaşım sitesi Dailymotion.com adlı sitede yayınlanan o görüntüler...

O FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK

senin ülkende hamas el kaide seven başbakanın varsa israil seven amiralin neden olmasın
ikisi de çok iğrenç ama durum bu

israille savaş çıksa,bu amiral ne yapar acaba!!!!

senin ülkende hamas el kaide seven başbakanın varsa israil seven amiralin neden olmasın

senin açtığın bir başka konuya yazdığım yorumu burayada koyuyorum, umarım cevabi niteliktedir..;

Şurda yorum yazanların bir bölümü azıcık tarih bilse ve o tarihten dersler alsa burda abuklukların altına imza atmazdı eminim..

Milli mücadelede bile, ülkenin dara düştüğünde gayet doğal olarak her görüşten her yönden her fikirden mücadele azmini kucaklaşyan ve meşrulaştıran her çeşit fikirden mücadelede azim ve gayret gösteren unsurlar oluşur. az düşünün bakalım; Kuvayı milliyeden, ittihad-ı islama,ittihat ve terakkiye, turan sevdalısı osmanlıdan, jön türklere,yerel milislerden, çeteci efelere, her vatandaşımız milletimz kendine göre hepsininde haklı olduğu ve o gün şartlarında hepside gavura karşı o yönden bu yönden mücadeleye girşmedilermi?

Olaya bu gözle baktığınızda filistindeki dün FKÖ(filistin kurtuluş örgütü) ,yaser arafat tek bilinen isimdi, ama örgüttü işte, bunun yanında şimdilerde el-fetih bir örgüttür, şimdilerdeki Hamas ise yine filistin halkı tarafından siyasi olarak seçimlere girmiş ve kabul görmüş seçimle seçilmiş bir oluşumdur halk hareketidir..

Şimdi israil haması terör örgütü sayıyor diye sizlerdemi sayacaksınız? yuh denir buna...bari azıcık ortadoğu tarihi okusanız yakın tarih okusanız.. dün arap -israil savaşında ölenlere mısır camp david anlaşmalarına beyrutun varlığına bir baksanız keşke..

HERŞEYDEN ÖTESİ; filistin halkını arap olarak görenler, onalrın vatanını satmış pis arap diye niteleyenler yanılgının dikalasını yapıyor ve yahudi dümnenine su taşıyor. iyi araştırısanız filistinde yaşayanların yarıdan fazlasının türkmen ve kürt kökenli olduklarını,hatta tarihte KUdüsü alan büyük asker SELAHADDİN-İ EYYUBİ nin köken itibariyle kürt ama herşeyiyle müslüman bir büyük olduğunu görürdünüz. osmanlı zamanında aşiretler olarak hala isimleri bile türk olarak yaşadıklarını kütüklerinden bile görürsünüz..

İlla Türkçülük yapacaksanız hadi gidin kurtarın filistindeki türkmenleri, onlar toprak sattılarsa bugün KKTC de satılan toprakalrın haddi hesabı yok ordaki türklerede hainmi diyorsunuz?

ya adamda az izan olsun biraz ince düşünün be kardeşim.... olaylara birde böyle bakın...

senin açtığın bir başka konuya yazdığım yorumu burayada koyuyorum, umarım cevabi niteliktedir..;

Şurda yorum yazanların bir bölümü azıcık tarih bilse ve o tarihten dersler alsa burda abuklukların altına imza atmazdı eminim..

Milli mücadelede bile, ülkenin dara düştüğünde gayet doğal olarak her görüşten her yönden her fikirden mücadele azmini kucaklaşyan ve meşrulaştıran her çeşit fikirden mücadelede azim ve gayret gösteren unsurlar oluşur. az düşünün bakalım; Kuvayı milliyeden, ittihad-ı islama,ittihat ve terakkiye, turan sevdalısı osmanlıdan, jön türklere,yerel milislerden, çeteci efelere, her vatandaşımız milletimz kendine göre hepsininde haklı olduğu ve o gün şartlarında hepside gavura karşı o yönden bu yönden mücadeleye girşmedilermi?

Olaya bu gözle baktığınızda filistindeki dün FKÖ(filistin kurtuluş örgütü) ,yaser arafat tek bilinen isimdi, ama örgüttü işte, bunun yanında şimdilerde el-fetih bir örgüttür, şimdilerdeki Hamas ise yine filistin halkı tarafından siyasi olarak seçimlere girmiş ve kabul görmüş seçimle seçilmiş bir oluşumdur halk hareketidir..

Şimdi israil haması terör örgütü sayıyor diye sizlerdemi sayacaksınız? yuh denir buna...bari azıcık ortadoğu tarihi okusanız yakın tarih okusanız.. dün arap -israil savaşında ölenlere mısır camp david anlaşmalarına beyrutun varlığına bir baksanız keşke..

HERŞEYDEN ÖTESİ; filistin halkını arap olarak görenler, onalrın vatanını satmış pis arap diye niteleyenler yanılgının dikalasını yapıyor ve yahudi dümnenine su taşıyor. iyi araştırısanız filistinde yaşayanların yarıdan fazlasının türkmen ve kürt kökenli olduklarını,hatta tarihte KUdüsü alan büyük asker SELAHADDİN-İ EYYUBİ nin köken itibariyle kürt ama herşeyiyle müslüman bir büyük olduğunu görürdünüz. osmanlı zamanında aşiretler olarak hala isimleri bile türk olarak yaşadıklarını kütüklerinden bile görürsünüz..

İlla Türkçülük yapacaksanız hadi gidin kurtarın filistindeki türkmenleri, onlar toprak sattılarsa bugün KKTC de satılan toprakalrın haddi hesabı yok ordaki türklerede hainmi diyorsunuz?

ya adamda az izan olsun biraz ince düşünün be kardeşim.... olaylara birde böyle bakın...

hamas hakkındaki tarih bilgini gördük
burada el kaideyi göremedim onu neden desteklersin bir de buna açıklama getir istersen

hamas hakkındaki tarih bilgini gördük
burada el kaideyi göremedim onu neden desteklersin bir de buna açıklama getir istersen

el kaideyi sen çıkardın konuda, ben başbakanın yada başka bir devlet büyüğünün ağzından el kaideyi desdeklediğini duymadım kaldıki bende desdeklemiyorum. el kaide terör örgütüdür.. hamas kendi toprağını koruyor , kendi halkı tarafından seçilmiş kişilerce, oysa el kaide intihar saldırısı dahil müslüman kanı akıtan ve kimin finanse ettiği meçhul bir oluşumdur.. bana kalkıp tayyipin, zamanında hikmetyar önündeki diz çökmüş oturmuş resmini koymassın umarım.. hikmetyar başka bir olay, ve o terörist değil.. sende zahmet buyur hikmetyar konusunu araştırıver.

el kaideyi sen çıkardın konuda, ben başbakanın yada başka bir devlet büyüğünün ağzından el kaideyi desdeklediğini duymadım kaldıki bende desdeklemiyorum. el kaide terör örgütüdür.. hamas kendi toprağını koruyor , kendi halkı tarafından seçilmiş kişilerce, oysa el kaide intihar saldırısı dahil müslüman kanı akıtan ve kimin finanse ettiği meçhul bir oluşumdur.. bana kalkıp tayyipin, zamanında hikmetyar önündeki diz çökmüş oturmuş resmini koymassın umarım.. hikmetyar başka bir olay, ve o terörist değil.. sende zahmet buyur hikmetyar konusunu araştırıver.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/672048-israile-tepki-hamasa-destek.html

madem bu konuyu okudunuz içinde başbakan tarafından el-kaidenin açıkca desteklendiği görülüyor
siz bunlara terör örgütü diyebilirken ülkenin en büyüğü diyemiyor

hamas müslüman kanı akıtmıyor öyle mi?

el fetih kim?

o zaman şu haberi okuyun

Hürriyet - El-Fetih-Hamas bilek güreşi: Gazze kan gölü

başkasının tarih bilgisine söz etmeden kendi tarih bilginizi ölçün önce

(bu arada kimin kime taptığı ile ilgilenmiyorum)

milli eğiti;me;

son kez yazıyorum o konuşmanın tek bir yerinde geçiyor el kaide diye oda antisemitizm den bahsederken.. diğer yerlerde konuşması tamamen hamas üzerine kurgulu zaten.. el kaideninde hamasında semitizm üzerine varlık gösterdiğini söyleyenlere cevaben söylenmiş bir cümle.. ben hamasın terör örgütü olduğunu düşünmüyorum derken işin içine el kaideyi koyduğu ve desteklediğini nereden çıkartıyorsun..

el fetihin varlığı israili kuyruk acısı verir bzdekilre neden veriyor onu anlamadım.. hamasın varlığı israile acı verir bizdekilre neden acı veriyor onuda anlamadım.. birbirleriyle bilek greştiriyorlarsa sadece aptallıklarından diyebilirsin belki ama hainliklerinden diyemessin...

gerisi boş laf.... ben alıntılarla yazmıyorum 2 satırla... yorum yapıyorum , bana kaynak gösterdiğin yerleri iyi süzerek kendinden bişey kat varsa birikim.. yoksa boşa üzme... alem tepkisini koymuş yahudiye, var siz destekleyin ne çıkar....

size bana yazmanız zorunlu kılınmıyor loopused

burda birbirini kandırmaya çalışan çocukları oynayacaksak o kolay
başbakanın hamas üzerinde yoğunlaşması gündemde olmasındandır
ama ilk cümle aynıdır, ayırt etmediğini gösterir ama görmek istemeyen görmez o ayrı

hamasın kurulmasına zemin hazırlayan israil için mi kuyruk acısı ya da iç savaş başarısına erişmiş israil için mi kuyruk acısı

alıntılar beslenmeler hayatımızın gereğidir

bu başlıkta alıntı olarak verilmiş haberin süzülemeyecek kadar taraflı bir yayından da çıkmış olduğunu benim söylememe gerek yok umarım

HAMAS la İsrail i bir tutan mantık a şaşarım...

Hadi onları geçtim adam sokaktaki benim insanım için neler söylüyor , şerefsiz herif bunca zaman senin maaşını o halk vergisiyle karşılamadı mı?
Resmen kast sistemine inanıyor , %5 lik kısımdanmış da bunlar mı benim için savaşacak , sıkıştığında ABD ye kaçacak bunlar belli...

Ya bunun siyaset politikayla ne alakası var anlamadım....

Dedikodu, yalan yanlış, hukuksuz kuralsız dinleme kayıt veya montaj bölümüne çevirdiniz bu bölümü ya tebrikler....

Asker siyaset yapsa yörü göğü birbirine katarlar, bi de askeri siyaset politika bölümüne getirir oturturlar....Allah Allaaaah....

Telaferde pusanlar şimdi kalkmış müslüman terör örgütüne yardım ediyor. Her zaman diyorum her seçime bir "one minute" şart. Böyle bir halka böyle başbakan yakışır. Çok yaşa Aziz Nesin.

Ya bunun siyaset politikayla ne alakası var anlamadım....

Dedikodu, yalan yanlış, hukuksuz kuralsız dinleme kayıt veya montaj bölümüne çevirdiniz bu bölümü ya tebrikler....

Asker siyaset yapsa yörü göğü birbirine katarlar, bi de askeri siyaset politika bölümüne getirir oturturlar....Allah Allaaaah....

Arkadaş aklınca kendine bir yol çizmiş. Tipik bir samanyolu. Tipik iktidar yalakalığı. Başka bir açıklaması yoktur efendim, kendinizi zorlamayınız :)

Millet askerini yüceltir(bakınız insanları öldüren israil ordusuna, halkının sahip çıkması)bizimkiler demeye utanıyorum ama ne yazık ki bizimkiler de; askerini aşağılamak için bin dereden su getirir....

Başları sıkışınca ortadoğunun molla araplarının ordusu koruyacak sanki bunları...

Kişilerin yaptığı hatalar bir zümreye mal edilemeyeceği gibi bu karaktersiz için yapılan yorumlar da orduya mal edilemez ...
kimsenin orduya lafı yok....
lafı çevirmeyin...
Ben adama yazdım yazacağımı ona cevabı olanlar yazsın ,
Aziz Nesin çok yaşasın , Peygamber için dediklerinden sonra bu dünyada çok yaşasın...

loopused kardesim bu konuyu bende siyasi olarak gormuyorum... siyaset siyasilerle olan kisimdir... asker ile olan bir kisim deil... bence hertelden'e yada baska bir bolume daha cok yakisirdi bu konu... senin bu hatayi duzeltip baska bir bolume tasitacagini umuyorum... bu arada konuda israil sevdalisi bir amiral var... konu neden donup dolasip tayyip e geldi ki ? haber niteligindeki bu konu icinde tesekkur ediyorum

not : ben uygun bir bolume tasinmasini isteyecegim.. modlar gerekeni yapacaklardir... tekrardan bu konu icin tesekkur ederim.

bu arada konusmalari dinledim.. sorun su... o konusmalari kim nasil cekti ?? birileri ulkeyi ve askeriyeyi vurmak icin hala alcakca yontemlre bas vuruyor anlasilan... bu arada o adamin kizina soylediklerini suan turkiyede yasayan anne babalar evlatlarina soyluyorlar hemde hemen hmen aynisini.. yani bu konusmalari yapmak icin yahudi olmaya gerek yok..

rezalet, utanıyorum. israil bu adamları bu kadar kalite rütbelere nasıl
getirebiliyor, takdir ediyorum adamları.

bu arada konusmalari dinledim.. sorun su... o konusmalari kim nasil cekti ?? birileri ulkeyi ve askeriyeyi vurmak icin hala alcakca yontemlre bas vuruyor anlasilan... bu arada o adamin kizina soylediklerini suan turkiyede yasayan anne babalar evlatlarina soyluyorlar hemde hemen hmen aynisini.. yani bu konusmalari yapmak icin yahudi olmaya gerek yok..

Efendi nasıl bir ailen var senin ya ?
benim ailem Türkiye de yaşanmaz sen burdan başka bi yere git demiyor bana o asker bozuntusunun da dediği gibi %5 i anca ediyor onun gibi kansızlar bu toplumun ..

ABD AB de demiyor İsrail diyor , ayrıca kızın konuşmasındaki o alaycı haller benim insanımla ilgili farkında mısın?

Müslüman'ın Müslüman Kardeşlerini Sevmesi Son Derece Normal,
Müslüman Geçinip İsraili Sevmek İse Anormal.

Geri