Paşa Süper Lig'de !!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Manisaspor ve Diyarbakır´ın ardından Süper Lig´e çıkacak son takım belli oldu. Bank Asya 1. Lig'de Play-off final maçında Karşıyaka ile karşı karşıya gelen Kasımpaşa rakibini normal süresi 1-1 sona eren maçta uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etti ve 1 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndü.

2q3yw6g.jpg

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Bünyamin Gezer, Neşet Merdin, Asım Yusuf Öz
Karşıyaka: Kerem xx, Ahmet Çağıran xxx, Aydın xx, Fuat x, Ahmet Solakel xx, Zafer x, Taha xx, Kıvanç x, Cihan x (Dk. 114 Önder x), Ferhat xx (Dk. 106 Timuçin x), Eser x (Dk. 75 Yunus x)
Kasımpaşa: Tolga x, Ömer xx, Merthan xx, Evren x, Alparslan x, Yekta xx, Murat Akın x, Özgür xx (Dk. 102 İsmail x), Erhan xx, Sertan x, (Dk. 75 Moritz x), Hüseyin xx (Dk. 117 Askou ?)
Goller: Dk. 2 Ferhat (Karşıyaka), Dk. 55 Erhan, Dk. 112 Hüseyin (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 3 Tolga, Dk. 26 Sertan, Dk. 90 Erhan (Kasımpaşa), Dk. 75 Zafer, Dk. 93 Kıvanç, Dk. 106 Aydın (Karşıyaka)

2. dakikada Taha’ın ceza yayı üzerinden attığı şutta, top defansın arkasındaki Ferhat’ın önünde kaldı. Bu futbolcu yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

9. dakikada Yekta, ceza alanı içinde topu bir anda önünde buldu. Bu futbolcu kaleciyi de geçtikten sonra vuruşunu yaptı, ancak Ahmet Solakel meşin yuvarlağı gol çizgisinden çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Karşıyaka’nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

55. dakikada Özgür’ün sağ taraftan arka direğe gönderdiği topu Erhan bekletmeden ayağının içiyle ağlara gönderdi: 1-1

101. dakikada Taha’nın sol taraftan yaptığı ortada, ceza alanı içinde Yunus’un kafa vuruşunda kaleci Tolga meşin yuvarlağı direğin dibinde kontrol etti.

107. dakikada Erhan’ın kullandığı serbest atışta, kaleci Kerem ayaklarıyla topu engelledi.

112. dakikada sol taraftan gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanı içindeki karambolde topu önünde bulan Hüseyin’in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-2

Karşılaşma Kasımpaşa’nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak

nevln8.jpg

Yazık oLdu Karşıyakaya... TebrikLer Kasımpaşayada..

karşıyakanın çıkmasını istiyordum izmirden bir takım süper lige hem heyecan hem de yeni bir rüzgar katardı ama olmadı.... kısmet..........

Pfff karsıyaka cıksaydı keske. . .

karsıyaka cıksın ısterdım

Tebrıkler paşaya.... Ama kanatim karşıyakadaydı izmir takımı isterdık ligde

Harbiden yaa KSK çıksaydı çok güzel olacaktı. kasımpaşa bi kere çıktı düştü. sıra KSK daydı.

Severim Kasımpaşayı, KasımpaşaLıLardan DoLayı

HoşgeLdin Kasımpaşa=)

Paşa'nın ne işi var TSL'de yaa.. Çıktıgı gibi düşecek yine.. Asansör takım bunlar artık..

KSK çok problem çıkartıyor amigo vs.

Kasımpaşa'ya hayırlı olsun..

Başbakandan bir kıyak bekliyoruz :D

Kemal Unakıtan'ın vaad ettiği gibi bir Ronaldinho filan falan yani :D

Gerçi ekonomik kriz var ama Kasımpaşa bu

ben de izmir den bi takım gelmesini isterdim özlelikle de karşıyakayı iyi taraftarından ötürü ama olmadı..

izmir göztepe' dir Göztepe İzmir'dir..

super ıge ilk önce kımın gıdecegını herkes daha iyi biliyor. az sabır

ben de izmir den bi takım gelmesini isterdim özlelikle de karşıyakayı iyi taraftarından ötürü ama olmadı..

iyi taraftar öylemi KeSeKağıdının taraftarı iyi öylemi? balıkesirde o özgür ,o kadar gözyaşı döktüler neden öldü sence marketten bişi gaspetmeye çalışırken market sahibinin oğlu tarafındanmı vuruldu yoksa durup durmadık yerde market sahibinin oğlylamı kapıştılar? sence hangisi bi tribün grubunun reisinin maça giderken bi kafa tayfa oluşturup hap için esrar için demesiylemi iyi taraftar olunuyor veya gidipte yanında kız arkadaşı olan bi GÖZTEPELİNİN atkısını boynundan çekerek yanındaki kıza küfrederekmi? bu işleri geçin !!!

FENA GELİYORUZ HERKES BÖYLE BİLSİN !!!

ÖNCE BİZ SONRA SİZ !!! kocanız gelmeden nereye altay ksk bekleyin geliyor GÖZTEPE !!!

GÖZTEPE nerdeyse süperlig orasıdır !!!

Geri