:P HackHell Kişi Bloğu :P

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar aklıma bi fikir geldi...:) arkadslar sitede herkese ait bi blog yapma olanağı olsa .. mesela www.hackhell.com/p3simist/ die aslında güsel olur :)

yani ben bilmiom ne kadar alan war ama misal herkes için 1 mb olabilir .. herkes kendi blogunu yaratabilir...Hackhell ailesine tanıtabilir kendini...

Daha eğlenceli bi ortam olusur.. Ben şahsen yapalım diyorum .. Neyse Yorumlarınızı Bekliorum :=)

denemek lazım guzel olabilir

cok fazla alanımız yok aslında aldıgımız 3. sunucuile birlikte toplamda 820 gb alanımız var yetermıkı =(

evet ben rebele katılıyorum egerki performansı dusurmezse olsun zaten biraz performans dusuklugu var sitede.

bencede güzel bi olay Hackhell'e de yakışır

Bazen yoğunluktan sayfalar bile zor açılıyor ama performansı etkilemeyecekse benden de +1

Şuda bir gerçek 63603 üye x 1 mB = 63.603 mB ... :sigara:

bence bu her üyeye değil belli bir sınırdan sonraki üyelere werilsin...

ama limit olmalı herkes açarsa o zaman oohoo sunucuda yer kalmas site zaten pancar motoru takılı gibi açılıyo o zaman hiç açılmas 512 adsl de zorlanıyo bazen :)

Gs_HeLL!' Alıntı:

Haklısın

sunucumuz kaldırmaz üzgünüm çok üyemiz var :S

iyi olur ama site cok dahada yavaslar ya.
ama bu hak herkese degilde. daha cok rütbesi yüksek üyelerimize tanilsa daha iyi olur diye düsünüyorum.

By-AchilleS' Alıntı:
Dark yetmezmi yaw.....:)

aslında Gs_HeLL! in dediği gibi belli bi sınırdan sonraki üyeler'e olsa iyi olur....

Mesela belli mesaj yada tşk sınırı gelsin. Hem bunu haketmek için paylaşımda artar..

Hakedenlerden de isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.. :eek:

Gs_HeLL!' Alıntı:

kesinlikle katılıorum en azından foruma katkısı olan insanların olsun ama bence bundan önce yapılabilecek biçok şey var die düşünüorum mesela imagehell geldi neden rapidhell gelemsinki:):):)

820 gB. var ise bence 20'si bu işe ayrılabilir en azından denemek için..!

Aktifliğe göre sınırlandırıldıktan sonra bu 20gb her türlü yeter..! 1mB'tan 20.000 kişi yapar..! 2mB'tan 10.000 kişi yapar..! Zamanla ilgiye göre de bu rakamlar, ayrılan kapasite falan değişebilir sanırım..! (5 mb herşeye fazla fazla yeterde artar bile :)

Sanırım başka hiçbir forumda da böyle bişi yok..! Olursa ilk olur..! Mükemmel olur bence..! Ayrıcalık olur..!

+1 Güzel fikir..!

Guzel Olur Imkan Varsa.. Yalniz Herkes Girip Gorememeli Belli Kisitlamala Olmali Bence..

rapidshare nin sunucularını alırsanız :D olur neden olmasın

Geri