Я@SmUsSعN ™
♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥

Her yıl Bodrum'da tatil yapan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti bebekleri Su'nun doğması ile bu geleneği bozmadı.
Kızları ile tatile çıkan çiftin 6 aylık bebeklerini çimenlerin üzerine koyup yetişkinlerin bile durmaktan çekindiği öğle saatinde güneşletmesi tepki çekti.
HER GÜN GÜNEŞTE
Annesi kadar olmasa da güneşten nasibini alıp bronzlaşan Su bebek, Bodrum'un 'Bebekikocan'ı olmaya aday gösterilmeye başlandı. Amerikan Hastanesi Pediatri Bölümü'nden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Ayla Kamburoğlu Su bebeğin her gün güneşe maruz kalmaması gerektiğini söyleyerek şu uyarılarda bulundu:
CİLT KANSERİ OLABİLİR
"Güneş ışınları zararlıdır. Amerikan Pediatri Akademisi erişkinler için bile çok fazla güneş ışınları altında kalmasını önermiyor. 6 aylıktan büyük çocuklar ise uygun güneş kremlerini kullanıp çok kısa süreli güneş banyosu yaptırılırsa bir zararı olmaz. Çocuğun sıvı alması da ihmal edilmemeli. O bir çocuk, öğle saatlerinde güneş altında durması sakıncalı ve tehlikeli bir durum. Bu ileride cilt kanserine bile yol açabilir."
KÖPEKLİ ODADA YATMASIN
Ünlü çiftin köpekleri Gofret de Su bebek ile hep yakın temasta. Kamburoğlu bununla ilgili ise "Çocukların hayvanlarla bir arada olmasını öneriyorum. Eller yıkanmalı, köpeğin aşısı yapılmalı ama çocukla köpeğin aynı odada yatmasını önermiyoruz" diyerek uyarıda bulundu.
BUNU YAPACAĞINA İNANMIYORUM
Manken ve oyuncu Sema Şimşek, Pınar Altuğ'un bebeğini güneşte çok tutmasını eleştirdi. Şimşek "Güneşe çıkartmak yerine C vitamini almalı. Oğlum Rüzgar 1,5 yaşında ve onu hâlâ saat 12.00 ile 17.00 arası güneşe çıkartmam. Yıllar sonra çocuk sahibi olmuş kültürlü bir kadının böyle bir şey yapacağına inanmıyorum” dedi.
gecce