Oyunlar Bölümüne Birde Inceleme Açilsin

DOKTORs06

New member
Reaction score
0
DOKTORs öncelikle bütün forum alemine selamlar diyelim.Benim önerim oyunlar bölümüne birde (oyun inceleme) başlığının açılması olacak.Yaklaşık 2 aydır diyim oyunlara sardım bu hobi daha hoşuma gitti artık sitelerle filan uraşmıyorum. Forumda neredeyse aradığım her oyunu buluyorum ve bundanda çok mutluyum sağolsun arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyorlar.Oyun inceleme başlığı açılırsa forumda verilen oyunları kurup oynayan arkadaşlarımız ile oyun hakkındaki düşüncelerimizi paylaşıp oyunun senaryosunu,gidişini,olumlu veya olumsuz olduğunu yazılanlara bakarak yorum getirebiliriz.Bu yazımın www.hackhell.com için + bir güzellik getireceğine inanıyorum.Eğer sizlerde benim gibi oyunu indirdikten sonra (tabiyki teşekkür ediyoruz) googlede oyun hakkında bilgi arıyorsanız kiiiii
http://www.google.com/search?hl=tr&q=oyun+inceleme&lr=
diye arıyorsunuzdur!artık bu yazımdan sonra inşallah aramaya gerek kalmadan forumumuzda her türlü bilgiye ulaşacağız.Yazımın admin ve mod arkadaşlar tarafından bir an önce değerlendirilmesi dileği ile herkeze sevgilerimle.

DOKTORs06

Bende Derimki Sen Bi Konu Ac O böLüme '' Oyun inceLemeLeri'' başLıqı ALtında..

Konu Hit oLursa Sabit YapıLır Zaten..

DeeRPaRtY' Alıntı:
Bende Derimki Sen Bi Konu Ac O böLüme '' Oyun inceLemeLeri'' başLıqı ALtında..

Konu Hit oLursa Sabit YapıLır Zaten..

DOKTORs (DeeRPaRtY) arkadaşım eğer forumda admin veya mod olsaydım bir saniye bile düşünmeden başlığı açardım lakin diğilim.Ben yeni açılacak olan başlığın (OYUN İNCELEME BÖLÜMÜ) aralarda kalması taraftarı diğilim şöyle:

Oyun Genel
Oyun Tanıtımları,Hileleri,Püf noktaları kısaca Oyunlarla ilgili herşeyi Buraya Yazabilirsiniz...

Oyun Sorunları
Oyunlar hakkındaki sorunlarınızı sorularınızı paylaşabileceğiniz bölümümüz

Oyun Dağıtımları
Yeni çıkan yada Nostalji tüm oyunların linklerine Burdan Ulaşabilirsiniz...

Emulation
Emulatorler Hakkında Herşey Burda...

Forum Oyunları
Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :)

Online Oyunlar
Counter Strike ve ogame knightonline oyunları ile ilgili bölümümüz...

FRP
FRP Yani Fantastik Role Playing Ile Bilmek Istediğiniz Herşey Bu Bölümümüzde...

OYUN İNCELEME

Oynamış olduğununuz oyunların püf noktalarını tartışabileceğiniz ve araştırabileceğiniz bölümümüz...

gibisinden arkadaşım ayrıca ben sana teşekkür ederim sevgilerimle.

''oyun genel'' bölümünde oyun incelemelerini ve tartısmalarını yapabilirsiniz, fazlasıyla gereksiz olur böyle bi bölüm, çünkü ddiğim gibi oyun genel başlığı var..

incelemeler oyun genelde yapılıyor zaten...
incelemeden çok playstation bölümü gerekli şu sıralar bir ps dir gidiyor :p

oyun genelde oyunlar hakkında bilgi alışverişi yapılabilior.....

DOKTORs ben anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadığıma inanıyorum OYUN GENEL bölümünü, bende sizler gibi inceleriyorum ama ne yazıkdırki ben gerçek araddığım bilgiye orada rastlıyamıyorum.Peki benim aradağım gerçek bilgi nedir oynanmış oyunların tam çözümleri veya incelemeleri.Peki bunun bize faydası ne olur şimdi? şöyle diğelim forumda OYUN DAĞITIMLARI bölümüne giriyoruz arkadaşlarımız birçok oyun paylaşmışlar genelde capslı oyunlra bakıyoruz acaba indirsekmi indirmessekmi diye düşünüyoruz şimdi sadece bu düşüncemiz için bir bölüme yeni bir başlık açsak!arkadaşlar sizce bu oyun xxx nasıldır indirmeye değermi hadi mesajlarınızı bekliyoruz desek... sizce değermi bence değmez hem forumu kirletmiş oluruz hemde başlklar aralarda kaybolur gider.benim anlatmak istediğim budur. işin uzman bir sitesi var oraya oyunun adını yazıyorsunuz ara diyrsunuz ve oyun hakkıda TAM ÇÖZÜM-HİLELER-ÖN İNCELEME-İNCELEME gibi seçenekler geliyor ve sizde oyunu oynamış gibi yakından tanıyorsunuz tabiyki türkçe.Şimdi benim demek istediğim bu formata yakın bir kurulum www.hackhell.com dada olamazmı.Eğer olursa başka sitelerede arama yapmak zorunda kalmayız.Şimdi anlatmak istediğimi azda olsa sizlere aktarabildiğimi umuyorum.Benim oyunları incelem için girdiğim sitenin adresini bu sayfaya yazıyorum ADMİN ve MOD arkadaşlar inceledikten sonra site ismini sayfadan silebilirler.Gönlüm isterki her aradağımı www.hackhell.com da bulayım ve başka bir adres aramak zorunda kalmayayım herkeze sevgilerimle.

http://merlininkazani.com/codes/default.asp[/URL]

anlatmak istediğini çok iyi anladım çok yararlı olur tabii ki

ama zaten OYUN GENEL bölümü bu yüzden açıldı, yani senin dediğin gibi oyun incelemeleri, oyunlar hakkında edinilen tecrübeler tartışmalar vs. paylaşılsın diye

ama aradığın seyler orada paylasılmamıssa bu yeni bölüm açılmasını gerektirmez, orası zaten onun için açıldı..

mesela sen bi oyun hakkında incelemeni orda paylaşabilirsin..

DOKTORs peki diyelim arkadaşım sizler düşünmüş ve planlamışızın zaten.artık o bölümde arama yaparım veya paylaşırım sevgilerimle.

DOKTORs inceLeme Oyun Genel Bölümünde Yapılıyor Oraya Başvurabilirsin oLmadı Bana PM at.. Sana Sapına Kadar Sayayım Oyunu Her Oyun Hakkında Bilgim Var Az Yada Çok..Fakat Gereksiz Bir Bölüm oLur Bu Sefer Aşırı Yüklenme Yoğunluk Oraya Çöker.. Oyun Dağıtım Karışık Zaten .. Kurulumlarda Sorunlar Çok inceLemede Durmadan Üyelerin Yapacağı iŞLemler Nasıl Takip Edilecek Bilemiyorum işte O Zaman..

sorun çözülmüş sanırım :)

Oyun downloadları kaldırıldımı ?

Geri