Oyunda Mikrofonla Konuşmak ve All Chet Mesajlasma Tekniği

Güzel paylaşım ben mikrofonu kullanmıyordum karşı takım duya biliyordur diye :D

all chet mi :) o all chat olmasın ??? e deil a bide bi ekleme daha yapim cs de konusmalarda bazı harfler çıkmıyor ben onları size sölim -- .[nokta] = ç , ?[soru işareti]=:[iki nokta] , :[iki nokta]=Ş[shift+ş] .... Bunlar gülücük atma soru sormak gibi şeylerde gerek haa ben bunlarla mı uraşıcam konuşmak için diyosanız konsola gelin(console) ordan say komutu verin boşluk bırakın ve yazıcanızı yazın ; takıma diyosanız "team_say" komutunu verin boşluk bırakıp yazın ... yardımım tokunduysa ne mutlu bana :)

siz istediginiz kadar söleyin zaten bi y ile u yu ayıramayıp k tusunun da konusma oldugu bilmeyen adam veya kıza ayıp bırak git cocukmusun sen oyun oynamaya başlamadan önce bizim ilk yaptıgımız şey controlleri ayarlamak bakarız neler varmış diye orada da kocaman yazıyo okuyana..!!
clan maclarında arkadaslar tattik maktik boş..! adminler herkesin yazısını görüyo ve duyuyo deneme amaclı bi clan macında admine küfür ettim arkadaslar inanmadı adam banladı beni :D

siz istediginiz kadar söleyin zaten bi y ile u yu ayıramayıp k tusunun da konusma oldugu bilmeyen adam veya kıza ayıp bırak git cocukmusun sen oyun oynamaya başlamadan önce bizim ilk yaptıgımız şey controlleri ayarlamak bakarız neler varmış diye orada da kocaman yazıyo okuyana..!!
clan maclarında arkadaslar tattik maktik boş..! adminler herkesin yazısını görüyo ve duyuyo deneme amaclı bi clan macında admine küfür ettim arkadaslar inanmadı adam banladı beni :D

Admin ONlar Adı Üstünde :)
Bizde Bi clanya yapmıştık microdayken Adamlar Hem Hile Hem Admin ... :) ne yaparsın ...

CS de mic ayarı

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız K ye basıp seslerinin gitmemelerinden şikayet ediyor buna bir acıklık getirmek istedim resimlerlede anlattım umarım işinize yarar :goz:

AMA bana yardımcı olursanız sevincem ben kendi pc neki fotoları buraya nasıl aktarcam :(

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız K ye basıp seslerinin gitmemelerinden şikayet ediyor buna bir acıklık getirmek istedim resimlerlede anlattım umarım işinize yarar :goz:

AMA bana yardımcı olursanız sevincem ben kendi pc neki fotoları buraya nasıl aktarcam :(

Resimleri bir siteye upload etmen gerekiyor tavsiyem www.imageshack.us

arkadaşlar cok teşekkürler beni bilgilendirdiginiz için sağolun birazdan yüklüyorum
:clap
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

2s76xol.jpg
[/IMG]İşte Arkadaşlar Benim coğu tanıdığım K tusu na baıp konustukların da seslerini gitmemesinden şikayetediyordu işte ayarları hemde fotograflı

2199z6v.jpg
[/IMG]
2s0i735.jpg
[/IMG]
rba076.jpg
[/IMG]
15f0zky.jpg
[/IMG]

sorun hala sürüyorsa yazınız lütfen

Geri