Oyunda Mikrofonla Konuşmak ve All Chet Mesajlasma Tekniği

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Oyunda iken yapmanız gereken klavyeden "K" tuşuna basıp konuşun ve daha sonra elinizi tuştan çekin. Bu yöntemle biraz önce bayağa bi taktik verdim takıma = )

Konuştuklarınızı sadece kendi takımınız duyar. Ayrıca ölmüşseniz aktif olan takım arkadaşlarınız sizi duyamaz...

Gelelim mesajlaşmaya.

"Y" harfine basıp mesaj yazarsanız ve Enter'e basarsanız bu All Chet olur ve tüm oyuncular sizin yazdıklarınızı okur.

Eğer sadece kendi takımınızın okumasını istiyorsanız (taktik olayı falan durumunda) "U" harfine basıp yazıyı yazın ve Enter'e basın.

Unutmayın yazı ve mikrofonda konuştuklarınızı ölüyseniz aktif arkadaşlar okuyamaz ve duyamaz. Sadece sizin konumunuzdakiler (ölüysen ölüler - aktifsen aktifler) okuyabilir ve duyabilir. Buda ufak bi bilgi olsun...

Arkadaş taktik verirken "Y" ile ""topluca gidelim"" yazdı karşı takımda ki arkadaş ""bende geliyorum grup oluruz"" dedi :vur :saskin

Evet bunu bilmeyenler var Clan maçlarında taktik verirken
"Y" ile yazarsanız size salak derler bunu unutmayın bilmediğinizi
tahmin etmezler bunlar aklınızda bulunsun...

bim_28' Alıntı:
Evet bunu bilmeyenler var Clan maçlarında taktik verirken
"Y" ile yazarsanız size salak derler bunu unutmayın bilmediğinizi
tahmin etmezler bunlar aklınızda bulunsun...
Denendi heralde :D
Bende ilk oynadığımda bunu yaptım nebiliyim cafe'de oynarken pek gerekmiyodu ama nette alay konusu oluyosun :(

haha desenize amma gülmüşlerdir bize haha ....

bazen Y ile karşı takımı kandırabilirsiniz ama :D tabi iyi rol yapmak ve abartmamak lazım :)

Vandetta' Alıntı:
bazen Y ile karşı takımı kandırabilirsiniz ama :D tabi iyi rol yapmak ve abartmamak lazım :)
Merak etme yine salak derler kandırmaca yaptığın için yani kurtuluşun yok...

bim_28' Alıntı:
Merak etme yine salak derler kandırmaca yaptığın için yani kurtuluşun yok...

karşıdaki adamlar prof. ise gerçeği yazıyom bazen tabi onlar inanmıyo :goz: neyse bunlar insan psikolojisine giriyo biraz ama siz yine u dan yazın yada en iyisi ses ...

güzel paylasım emeği gecen arkadaşıma teşşekür ederim

yafss benim msnde felan sesim gayet güsel temiz ulaşıyor karşıya :),, bu oyunda konuşurken çokh boğuk ve anlaşılmaz halde çıkıyor.. Ne hikmettir anlamadım gitti yaff.. mic.imde philips ://

Oyuna girdiğinde Options kısmında ki ayarlarını bi kontrol et istersen. mic ayarı var orada. gerçi default ayarda ses yüksektir ama sen gene de bi ses imlecine aban bakalım ne olacak. belki karşı tarafın kulaklığında sorun vardır. sende sorun olduğuna emin misin?

eyw...!!!!! kardşim güzel bişi ama zaten biliyoduk :D:D
Bulut geçti gözyaşları kaldı çimende, gül rengi şarap içilmez mi böyle günde...

MmOoRr!iSs' Alıntı:
eyw...!!!!! kardşim güzel bişi ama zaten biliyoduk :D:D
Bulut geçti gözyaşları kaldı çimende, gül rengi şarap içilmez mi böyle günde...

daha ilk mesajında gelip bunu yazmışsın. tebrik ediyorum seni...

onu biliyorsun... peki bu micle konuşmanın nasıl yapıldığını senin bildiğini ama bileyenler olduğunu da biliyor muydun?

ya benım yazımalae cıkmıyo ne yapıyım

valla genelde ben cafede ark.larla oynuyom herşeyi bağırarak söylüyorum ama yinede yeniyorum hehe !! herkese iyi oyunlar

Geri