Oyun Yamaları Bölümü açılsın mı?

Oyun Yamaları Şeklinde Bir Bölüm Yada Alt Bölüm Açılmalı mı?

• Evet açılmalı

Kullanılan: 27 84.4%
  • Hayır gerek yok

Kullanılan: 5 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    32

Єηєму

Banned
Reaction score
0
Herkese Slmlar.. Arkdaslar Oyunlar bölümüne ayrı bi ''Oyun Yamaları'' Bölümü Acılsa Nasıl Olur..

Alt başlık olarakta: spor - strateji - yarış... gibi kategorilere ayrılabilir... Bölüm Acılırsa Hackhell e ayrı bi renk ve ciddi bi üye artışı olucagına inanıyorum... Yorumlarınızı Bekliyorumm...

ekliyim:D bölüm acılırsa.. ki inş acılır.. modluk görevini bana vermeniz beni cok mutlu ve onure eder...;)

saygılarımla...

Oyun yamalarını paylaşabileceğiniz sabit bir başlık mevcut. Bunun dışında her popüler oyun için bir bölüm açamayız. Daha popüler oyunlarda var. Ancak oranın modları ''oyun yamaları vs..'' diye bir bölüm gerekli derlerse o zaman açılır.

Sadece bir oyun için değilde Oyun YAmaları Adında bir Bölüm açılırsa Desteklerim ;)

Genel olarak oyun yamaları bölümü açılsın mı diye görüş belirtebilirsiniz

Konuya anket ekledim

Gerek Yok Bence 1 Oyun İçin Bölüm Açılırmı :D

Sabit Başlık Var Yamalar İçin Ayrı Bir Bölüme Gerek Yok Açılacaksada Oyun İncelemeleri Yapabileceğimiz Bölüm Açılsın

SĦARK' Alıntı:
Gerek Yok Bence 1 Oyun İçin Bölüm Açılırmı :D

Sabit Başlık Var Yamalar İçin Ayrı Bir Bölüme Gerek Yok Açılacaksada Oyun İncelemeleri Yapabileceğimiz Bölüm Açılsın

Bunu defalarca dile getirdim ki hale olduqu yerde duruyor hep potadan geri dönüyor.. Gereksiz dedim halada gerek yok diyorum..

Tüm Oyunlar İçin Genel, Oyun Yamaları Diye Bir Bölüm Açılmalı Bence Aradığımız Oyunların Yamalarını Hackhell da Bulmak Ayrı Bir Tat :) Destekliyorm...

revolation' Alıntı:
ya o değilde bence oyunlar kategorize edilmeli...

mesela spor oyunları, strateji oyunlari, savaş oyunları, araba-motor-tır içerikli oyunlar gibi!!!

:)

Strateji,Aksiyon,2D Platform,3D Platform,Role-Playing,FPS,Shoot - em Up,Puzzle

dimi revo alt başlık dolduralım orayı :durdurun :durdurun

Ben Oyun İnceleme'nin açılması taraftarıyım beni destekleyen yok mu? :vur

Acilmasi HHye Daha bi Ayricalik Verebilir

Desteklerim

PRotype' Alıntı:
:)

Strateji,Aksiyon,2D Platform,3D Platform,Role-Playing,FPS,Shoot - em Up,Puzzle

dimi revo alt başlık dolduralım orayı :durdurun :durdurun

Ben Oyun İnceleme'nin açılması taraftarıyım beni destekleyen yok mu? :vur

adam kaşınıyor ya :mad: :Sopa

bölümün tam manasıyla bölündüğünü gördüm:)
şuan inceleme için gereksiz! tekrar söylüyorum kimse kırılmasın, oyun inceleme için ayrı bölüm bana göre saçmalık.
yamalar olabilir, neden? birçok kişi yamadır crackdir arayıp duruyor, ortak olur bölümü..
ayrıca madem bi bölüm ekleniyo, oyun istek'i genişletelim..
crack istek felanda olsun orada ayrı istek böllümü olmasın

bencede süper olur yani yama lazim oluyor hep millet hh den alir hic olmaza herkez ilerde bide kendi HH yamalarimizi yapariz misal PES6 icin yani reklamda olur filan ben bu görüsdeyim

Geri