Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir türlü bulamadım www.oynicam.com warez scriptmi? kendilermi? Yazmış hayır ben aynısını www.oyunmemo.comda da gördüm :S yardımcı olursanız.. elinizde varsa verirsenizde çok sevinirim. şimdide n teşeklürLer!
direk iLgi çekiyor.. qinqar defoL qit oLm yha rekLam'a bak banLanacan istiyorsan ben sana direk o temayi verim ? istermisin ama burda paylaşmam pw'de paylaşırım :'( elite'de ... nasıL OlUR ? ibine ya hadi kanka a.e.o uyuklucam
site bile dandik ha ha ha gülüorum sana vede denyo sana derler "PLUS" ingilizce dil seçeneğine yani ingiliz ingilizcesinden bahsedince doğal olarak ingilterenin bayrağını kullanıorum aptal plus! almanyanınkini koyacak halim yoktu neyse siten varsa göster gezelim bird cefakar arkdaş denyo galiba ona birşey diyemem pw'ymiş sanki 23423 yıllık arkdaşı yalakalıkta üstüne yok..