oyun mu yoksa gercek mi????? izleyin ve görün

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
oyun mu yoksa gercek mi????? izleyin ve görün

İnsan beyni sırrını korumayı başarıyor. Bırakın uzayı ve dünyayı biz, insanoğlu daha vücudumuzu bile tam anlamıyla çözebilmiş değiliz. Birazdan izeleyeceğin video, insan beyninin zaman zaman teknoloji karşısında çaresiz kalabileceğini gösteriyor. Aslında bu bir deney. Ortada bir video oyunu var. Bu oyunda masum bir şekilde zombileri vuran kurbanımız, bu sırada farkında olmadan oyundaki hesaplanmış ışık hamleleriyle hipnotize oluyor ve uykuya dalıyor. Sonra onu aynı oyundaki gibi tasarlanmış bir binaya sokuyorlar ve uyandırıyorlar. Neye uğradığını şaşıran genç daha olayı kavramaya çalışırken, üzerine gelen zombilerle iyice şoka giriyor. Gerisini videoyu izlediğinde göreceksin. Site açıldığında video'nun yüklenmesini bekle ve play'e tıkla sonrada bu ilginç deneyi izlemeye başla...

http://www.vidking.com/viewvideo.php?id=343

süper olmuş fastet eline sağlıkkkk

Dostum Eline Sağlik Başarili Bir çalişma Yapmişsin Devaminida Bekleriz

Ne diyeyim bir daha dioblo oynarsam iki olsun:) süperdi emeğine sağlık....

süper bişey yaaaa

o çocuğun yerinde olmak isterdim doğrusu

abi bu ne yaa manyak bu adamlar yaptıkları şey adı herneyse başarısızlıkla sonuçlandığını warsayın....

tamam o cocuk artık bir psikopat...... kurtulusu yok:) lan bole programmıdır deneymidir onun içine s....m

zaten yanındaki arkadaslarına da uyuz oldum siz kimsiniz ne halt yiyonuz burda bile demediler kuzu kuzu kabullendiler ah turkiyede olacaktiki sunucumudur ne b.k yiyense onun kafa goz patlamıstı çoktan......

abi eline sağlık çok güzel olmuşta hipnoz yapıolar çoçuğa galiba

aga bırakıyom kınght mınayt nfs filan bırakıyom manyağın biri bana bunu yapsa ben kitlenirim herhalde

bence hakketıgı yerde ddıl bu videosüper

baya güzel yapmışlar..

Güzel ama içimi ürpertti ,neyseki neks videoyu tıkladım keyfim yerine geldi,teşekürler

abi çok güzel süper olmuş emeğine sağlık

lan adama saka yapmıslar heralde nebıcım şaka buya
türkiyede yapsaydılar oo zombı kılıklı adamların hepsı ölurdu heralde:D:D

la çok deli manyak bişe yapmışlar çocuğa.ama izlerken az küfür etmedim adamlara :D gerçekten çok prof çalışılmış.helal olsun, tebrixler ....

Geri