Oyun Dağıtımları a.mod adayıyım...

kimse oyun bölümüne yaptığın katkıyı göz ardı edemez.Bunu daha öncede sana sölemiştim enclock.Üstüne üstük paylaşımdan sonra oyun için kurulumu vaya oynanılışı hakkında da yardımcı oluyosun.Benden de sana +1.Başarılar...

+1 .

sen olmayacanda kim olacak abi
ben aradığım oyunları senin profiline
giriyom konularını artaıom ordan buluyom
herkese de tevsiye ederim :D

+1905 dıorum
soz wermenı istıorum a.mod olduğunda cm lınkının sağlamını ayarlamanı lınkler kırık acıl a.mod lazıs cunku 2.kez+1905:cool:

oyun bölümüne fazla takılmam ama açtığın konular ve aldığın birçok + yorumlarla neden olmasın.Bendende ++++++1903

Oranın Mod Açığı Vardı Ama Ben Oraya Mod Olduğumda Açıklık Kapandı Şuanda Bence Gerek Yok Son Söz Yönetimde

SH@RK' Alıntı:
Oranın Mod Açığı Vardı Ama Ben Oraya Mod Olduğumda Açıklık Kapandı Şuanda Bence Gerek Yok Son Söz Yönetimde

SH@RK Ben Gerek Var Diye Düşünüyorum.. Blacksymbian ortalıklarda yok Zaten.. freemitnick abiminde işleri var galiba sen A.mod oldun oraya bide maximus abim için mod yazıyor onu anlamış değilim.. enlock oraya lazım diye düşünüyorum hiç yoktan düzenli bir paylaşım sistemi var...

PRotype' Alıntı:
SH@RK Ben Gerek Var Diye Düşünüyorum.. Blacksymbian ortalıklarda yok Zaten.. freemitnick abiminde işleri var galiba sen A.mod oldun oraya bide maximus abim için mod yazıyor onu anlamış değilim.. enlock oraya lazım diye düşünüyorum hiç yoktan düzenli bir paylaşım sistemi var...

maximus temizliğe yardım ediyor.

PRotype' Alıntı:

Şu Anda Mod İhtiyac Yok Oyun Dağıtımlarının... Ben Zaten Çoğunlukla Online Yim Şu 3-4 Gün İşlerimden Dolayı Giremiyorum free De Ben Ofline Olduğum Zaman Yetişiyo Konulara... Yani free Ve Ben Oraya Yetiyoruz + Black Konusunda Sana Katılıyorum...

Enclock un paylaşımmları yardımları açtığı konunun arkasında durması vs. gerçekten övgüye değer..
Bazı mod lardan çok daha fazla hakediyor
İleriki günlerde mod olarak görüşmek dileğiyle..

valla shark ın emeği apaçık ortada şu an sorun yok ancak enclock unda emeğini görmemezlikten gelmek ters...
enclock abim senle görüşelim, paylaşımda azaldı gibi sende ha :(

freemitnick' Alıntı:
valla shark ın emeği apaçık ortada şu an sorun yok ancak enclock unda emeğini görmemezlikten gelmek ters...
enclock abim senle görüşelim, paylaşımda azaldı gibi sende ha :(

;) free abi enclock abimiz yoksa biz varız ;) Onun yeri Ayrı Bizde Herkes Biliyor Zaten.. istediğin paylaşımsa yaparız da SH@RK tan bişey kalmıyor ki ;)

ben 2-3 kere girdim o bölüme ama shark her yere yetişiyor bence dostum verdiğin stronghold u hala oynuyorum bomba oyun ya

benim görüşüm artı veya eksi değil mod larımız ne derse o gerek varsa olsun tabi niye olmasın iyi paylaşımlar yapıyor

oyun bölümlerine girmem ama ne zaman yiğenim için oyun arasam enlock vermiş oluyor paylaşımları'da yeterli

+1

Selam Arkadaşlar Bende Aranıza Yeni Katıldım Umarım GüzEL Paylaşımlar Olur.. Dostca Kalın..

Geri