OVA nedir?? ( YARDIM )

intert

New member
Reaction score
0
OVAlar kaç bölümden oluşur? her ovada konu değişirmi?Görüntü kalitesi nasıldır? Ve nereden satın alınılabilir ya da hangi siteden izlenebilir??

arkadasim ova;
original animation video veya original video animation, kelimelerinin kisaltilmis halidir.
genel itibari ile direkt olarak video-cd-dvd'ye aktarilan, önceden televizyonda sinemada yayinlanmayan animeler icin kullanilir.

bu animeler sadece yayinlanmak üzere hazirlanmazlar. sadece basilirlar, isteyen de alıp izler.
genellikle 1 veya 2 gibi bolumlere ayrilirlar.

kaliteleri cevirim moduna gore degisir,avi,mpeg,divx...

genel itibari ile online olarak izlemek istersen japonca' da biliyorsan kendi sitelerinden izleyebilirsin, Turkce' lerini bulmak zordur,(eger Turkiye' de yayinlanmamis ise) alt yazi ceviri yapilmakatadir,
turkiye'de cikan seriler cok az, internet uzerinden satis yapan yabanci sitelerden bulabilirsin,
ya da dvd-vcd video tedarikci ana firmalar veya cd-dvd'cilerde bulabilir, veya istetebilirsin

bende bir anime sever olarak yardimci olmusumdur umarim

kolay gelsin

hahaha ovalar icin bende e-baydan rastirdim ama adamlar turkiyeye gondermiyorlar :(

Düz Kara Parçası :D :D

Arkadaşım sen sanırım Hellsing Ultimate OVA 'yı arıyorsun. (benim favorilerimi) :D

Google'de az araştırma yaparsan indireceğin bir çok yer bulabilirsin.

Hellsing için söylüyorum; OVA bütün hikayenin daha güzel çizilmiş, bazı detaylar atlanmış, ama hikaye daha uzun işlenmiş halidir. Yani normal bölümlerde izlediğin 1-2 sahneyi ovalarda göremeyebilirsin ama diğer sahneler vs. çizim kalitesi olarak "Paha Biçilemez" derecede güzel bence :)

kardeş normal hellsing den farklı olarak 6 bölümden oluşması lazım 6 çıkıcak yada ben bulamadım konu farklı olmasına karşın bazı bölümler aynı yad benzio diim alucardın burnu düzgün çizmişler tipi filan daha ii :D daha fahşi seras daha vampirimsi olmuş bunda bence ova daha güzel

Geri