Outlaws - Sacha Waldman

Tunyukuk

New member
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
37910140.jpg

37765615.jpg

91413656.jpg

48642931.jpg

93429106.jpg

17729211.jpg

33627150.jpg

80738145.jpg

66132212.jpg

13078554.jpg

87182995.jpg

24481371.jpg

52224158.jpg

67164786.jpg

41043754.jpg

86839009.jpg]

demek ki puroyu rahatlıkla içmek için zenci dudagına ihtiyac varmıs

Bu tekniğin adı reprodüksiyon.

Yanlışlık olmasın.reprodüksiyon ; kalıp hazırlamaya yönelik film oluşturmaktır. Bir fotoğrafı herhangibir nedenle çok sayıda basman gerektiğinde kaliteli baskı için o fotoğraftan baskıya uygun nitelikte film elde etmeye denir ve sadece çift boyutlu fotoğraflarla yapılabilir bu tip derinliği olan digital çekimlerle yapılmaz:victory

Senin bahsettiğin reprodüksiyon ile bu farklı. Röprodüksiyon Fransızca'dan gelir ve orjinal bir eserden esinlenerek onun aynısını başka bir yöntemle yapmaktır, bu karakalem çalışmasıyla olur, fotomontajla olur, yağlı boya tekniği ile tablo yaparak olur. Yani elinde orjinal bir fotoğraf var, sen ona bakarak aynısını başka yöntemle yapmaya çalışıyorsun.

Bkz: http://tr.wiktionary.org/wiki/röprodüksiyon

Senin bahsettiğin reprodüksiyon ile bu farklı. Röprodüksiyon Fransızca'dan gelir ve orjinal bir eserden esinlenerek onun aynısını başka bir yöntemle yapmaktır, bu karakalem çalışmasıyla olur, fotomontajla olur, yağlı boya tekniği ile tablo yaparak olur. Yani elinde orjinal bir fotoğraf var, sen ona bakarak aynısını başka yöntemle yapmaya çalışıyorsun.

Bkz: http://tr.wiktionary.org/wiki/röprodüksiyon

Benim bahsettiğim reprodüksiyon merak etme sen.
Reprodüksiyondan Röprodüksiyona geçen sensin.Keşke bir de reprodüksiyon dediğinin manasını araştırsan.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır bilirsin.

e ile ö harfini karıştırmış olabilirim ama ben haklıyım çünkü ingilizce'de e olarak kullanılıyor. senin kullandığın neymiş onu da bilelim ? amacım konuyu baltalamak ya da seni eleştirmek değildi ama sen eleştiri bile olmayan bu cümleleri hazmedemiyorsun gördüğüm kadarıyla, böyle mi yönetici olacaksın ?

e ile ö harfini karıştırmış olabilirim ama ben haklıyım çünkü ingilizce'de e olarak kullanılıyor. senin kullandığın neymiş onu da bilelim ? amacım konuyu baltalamak ya da seni eleştirmek değildi ama sen eleştiri bile olmayan bu cümleleri hazmedemiyorsun gördüğüm kadarıyla, böyle mi yönetici olacaksın ?

Her iki kelimeyi de bulup yazan sensin ne diyeyim ki ben şimdi. Verdiğin kaynakta da tanım benim yaptığım tanımla uyuşuyor zaten.Neyi savunduğunu anlayamadım açıkçası. Herneyse, Sen haklısın deyince kavga çıkmazmış. Dediğin gibi sen haklı ol.

Geri