Ottoman İşkenceleri !

manda derisi Osmanlıların mı işkence şekliymiş puhahahahaha daha neler duyacağız 1. si bu çin işkencesidir sallamasyon olayına girmeyin
2.si kazığa oturtma balkanlarda esir düşen türklere yapılırdı bakınız kazıklı voyvoda hatta esir alınan türklerin etini yer kanlarını içerlerdi çağdaş avrupa

tarihi bilip bilmeden bilmem hangi siteden bunu alıp buraya koyma Osmanlı dünyanın bir daha göremeyeceği muhteşem bir imparatorluktur kimse ne yaparsa yapsın karalayamaz ;)

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

uydurma şeyler yazarak atalarınızı kötülemeyin

nereden buluyorsunus bu sacma sapan seyleri

salak bu millet ya. su konu beni harbiden cok sinir etti. cok gereksiz birsey bu konular

Evet mete al firtinada ikinci iskence geciyordu, ilki ise nette cook dolanan bi hikaye zaaten

bunları ayrıntılarıyla anlatan osmanlıca kitaplar mevcut. bu cezalar sadece vatan hainleri ve ırz düşmanlarına uygulanıyordu. geçmiş yıllarda da bahadır boysal bunları bir karikatür albümü haline getirmişti...

bir yanlışın var bizim milletimiz işkence yapmaz hele bu Osman Cumhuriyeti ise kim söylediyse yalan söylemiş...

Evet Bizim Bi Hoca Vardı 1. si Diilde 2.sini Anlatmıştı Gerçekten Felaket

Konu acayip saptırılmış doğruluk payı nedirbilmiyorum ama okuduğumuz kadarıyla hırsızaların eli kesilir v.s işkence yapıldığını zannetmiyorum yani bi suçun cezası olarak yapılmış şeylerdir....

Senin tarihten haberin yok koçum. Birincisi Çinlilerin Orta Asya'daki Türklere uyguladığı metod. İkicisi ise, Voyvoda'nın Osmanlı elçilerine uyguladığı metod. Osmanlı da böyle şeyler yapmış olabilir. Ama Osmanlı'da daha çok kırbaçlama gibi şeyler vardı.

arkadaşım senin bu yazdıkların başkalarına ait! birincisi kazıklı voyvoda dır!! eminim duymamışsındır! duysan böle demezdin.. ikincisi de çinlilere aittir hatta tarih de çin işkenceleri kısmında geçer! biraz araştırıp yaparsan sevinirim!!! dışarda bizim işkencisi olarak mimlenmemizi bekleyen bi çok kişinin ekmeğine yağ sürme bilmeden de olsa!!..

ben söylecektim .sen çok yaşa emi derbederin kardeş.google da aratsan şak diye çıkar.kimin ne yaptığı.monte cristo kontu nu okusun hiç bişi bilmeyen arkadaşlar.gavur bunu baştacı yaptı

bunlar sadece vatan hainlerine, yarın ermeniler bizi böyle katlettiler demesin serefsizler!!

bu işkenceler çinlilere ait! bi paylaşım yapmadan önce araştırın!! mod ların konuyu silmesini rica ediorum! tarihimizi karalamanın manası yok

evladım başka işin yokmu konuları kopyala yapıştır yapıyosun arada bide ne yazdığına bak
bak da ATAlarımızdan bizden utan emi....

Geri