Otomatik Küfür Engelleyici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuffffff

New member
Reaction score
0
Hackhell gibi müthiş bir sitede bir kaç aydır kirletme çalışmaları yürütenlerin olduğunu görüyorum. Adam geliyor üye oluyo küfür ediyo çıkıyor bi daha uğramıyor, ama o küfürler tabiki de kalıyor. Bunları tek tek şikayet edip moderatör arkadaşların kaldırmasını beklemek gerçekten zaman alıcı. Bu küfürleri otomatik silen bir sistem veya teknoloji herneyse eğer varsa uygulanırsa çok sevinirim çünkü gerçekten siteyi kirletiyor

bu imkansız cünkü adam küfürü farkLı farkLı sekiLde yazar
meseLa geri zekaLı yerine
gri zekaLi yazar system aLgıLayamaz . . .

bi ara vardı böyle bişey hackhell da yanlış hatırlamıyosam. ama normal kelimeleri de etkiliyodu. mesela "götürdü" yazınca ...ürdü kısmı kalıyodu sadece.

Küfürleri engelleme zor olur :goz:
aralıklı yazılan kufurler algılanmaz yada eksık yazılanları.

Moderatolere bıldırımlerle halletcez anca.

Adam isterse validenizle cinsi münasebete gireyim şeklinde eder küfrü yine eder olan götürdü yazmaya çalışana olur.
İnsanlar kendilerini kontrol etmeli.

Arkadaşlar bence en iyisi küfür yazan adiyi MOD Arkadaşlara bildirmek.Onlar cezasını verirler.

öyle bir eklenti zamanla srun çıkaracak,yarardan çok zarar getrecektir..
dr.mud nickli arkadaşımızın mesajını okursanız konudaki,benim söylemek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..

ayrıca önleme mevzusuna gelince,burada binlerce üyeyiz,her birimiz görüğümüz bu tür şeyleeri yöneticilere bildirsek,hiçbir sorun kalmaz diye düşünüyorum..
sonuçta yöneticiler bunun için var,çalışsınlar efenim,eşşek yüküyle para alıyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri