..::Otobüste kime Yer Verirdiniz::..

Otobüste Kime Yer Verirdiniz?

• Hamile bayana

Kullanılan: 28 33.3%
  • Yaşlı Kişiye

Kullanılan: 31 36.9%
  • Yakışıklı adama

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güzel Bayana

Kullanılan: 13 15.5%
  • Banane Ya Ne Yerimi Vericim

Kullanılan: 12 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    84
herzaman otobüsün sonuna otururum

herkes önden bindiği için arkaya gelene kadar 10 kişi yer verir zaten

4yıl otobüsle yolculuk yaptım bir kere bile birine yer vermek nasip olmadı hehehe

halbuki ne kadar isterim şöyle kalksamda yer versem

bayana verirdim :p tabiki hamile bayana

genelde yaşlılar denk geliyo ama bii seçim yapmak zorunda kalsam Hamile yengeme öncelik tanırdım...Ama kızlara yer vermekmiş...asla..Bi kere acıdım daa..Elinde poşetlerle pazar alışverişinden gelen bii kıza..isterseni böle buyurun..dedimacıdım da...O da ne dese beyenirsinizz...

"Sizin yardımıza ihtiyacım yok" dedii...Tabii delirdim ama belli etmedim artık...ama bii daha kızlara yer vermek felen..Asla...Bırak ayakta gitsin gittiği yere kadar..:)

tabiki yaşlılara ama bazıları insanı uyus ediyo tam yer vercem dürtmeleri var bide kalkta oturayım diye o zaman sinir oluyorum

dersane zamanlarında ders cıkısı eve gelicem biniyorum metroya yada otobüse

kadınlar gözümün içine bakıyo valla hiç oralı olmam. ben o kadar kafa patlatacam

yorulacam ehh o halde yer kapacam . koca karılar gezmye gidecek eglenecek bilmem ne yapacak bide gelirken onlara yer verecem. mümkün değil. :hhmanD

ama bu olaylar tabi 6-7 sene onceydi.:)

Şu andada böyle düşünuyorum ama gerçekden oturması gerektiğine inandığım birisi olursa hemen yer veririrm adamda olsa cocukda olsa hiç farketmez.

ya evet bu konunun acılması cok ıı oldu:Dbende bole sorunları cok yasıorm dolmusta yada otobuste.ya bı durakta otobus duruo hem hamıle bınıo hem yaslı bınıo hemde gazı bınıo hemde guzel bı kız bınıo ben naapıcagmı sasırıom:Dondan sora kımseye bısı demeden kalkıorm hadin kapısın yerımı dermıs gbı mıllette oturuo:Dama herzaman yaslılara ve hamıle bayanlara oncelık tanırım!!!

Duruma Göre Çocuklu,Hamile Ve Yaşlı İnsanlara :) ama Herkesede Ben Yer Veremem Ki Yaa xD Otobüsü Ben Mi Kurtarcam:D:durdurun

durumuna göre,ama yer veririm yani....

2 kişilik yer kaplamadığıma göre yaşlı ile hamile arasında tercih yaparum

bende hamile bayana yer verirdim bişi dişi olarak haöile kalınca toplu taşıma araçlarında bende yer bulmak isterim
herşey karşılıklı ;)

Bu kadar mı düştük :mad: adama bak güzel bayana demiş .Sonrada neden gelİşmiyoz aDam aBaza Kendi miLLetindeki O anLIk biLe oLsa yardıma muHtaç KişiLere yardım etmiyor...:Sopa:Sopa

Geri