Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
genelde yaşlılar denk geliyo ama bii seçim yapmak zorunda kalsam Hamile yengeme öncelik tanırdım...Ama kızlara yer vermekmiş...asla..Bi kere acıdım daa..Elinde poşetlerle pazar alışverişinden gelen bii kıza..isterseni böle buyurun..dedimacıdım da...O da ne dese beyenirsinizz...
"Sizin yardımıza ihtiyacım yok" dedii...Tabii delirdim ama belli etmedim artık...ama bii daha kızlara yer vermek felen..Asla...Bırak ayakta gitsin gittiği yere kadar..
ya evet bu konunun acılması cok ıı oldubende bole sorunları cok yasıorm dolmusta yada otobuste.ya bı durakta otobus duruo hem hamıle bınıo hem yaslı bınıo hemde gazı bınıo hemde guzel bı kız bınıo ben naapıcagmı sasırıomondan sora kımseye bısı demeden kalkıorm hadin kapısın yerımı dermıs gbı mıllette oturuoama herzaman yaslılara ve hamıle bayanlara oncelık tanırım!!!
Bu kadar mı düştük adama bak güzel bayana demiş .Sonrada neden gelİşmiyoz aDam aBaza Kendi miLLetindeki O anLIk biLe oLsa yardıma muHtaç KişiLere yardım etmiyor...:Sopa:Sopa