Otobüste ayakta duranlara yer verirmisiniz?

Otobüste ayakta duranlara yer verirmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    117
ama yaslıysada duruma göre değişir bence gercekten yer verilmesi gerekiyorsa veririm ama kedicix in anlattıgı gibi bi durumsa vermem tabikideee

her zaman vermisimdir.hep verdim ve vereceğim..vicdanım rahat olmuyor ki napıym.

bana kimse yer vermiyo bende vermem...

yaslı ıse verırım .Ama deılse vermem :D:D

yaşlı bayanlara yaşlu adamlara hamile kadınlara hasta olanlara yer veririm.

ayakta duramıcak durumdaysa veririm özellikle hamile kadına :victory aksi durumda hiç kalkmam bile :melek

ben hep yer vermekten yanayım ama dayının biri çıkıyo genç diyo bayana yer versene ozaman içimden sövüyom dayıya:D

gereken kişilere veririm örneğin hamileler yaşlılar ve engelilere ama durduk yere birine vermem o zamanda bi ayakta kalırız

hem ailemde hem de okulda öğretildiği gibi yaşlılara ve hamilelere veririm gerisi beni ilgilendirmez

ben geçen gün mesaj yazdımdı bu konuya alla alla aynısı değilmi yoksa
yanlış yerdeyim herhalde kusura bakmayın

bende genç ve orta yaşlı bayanlar hariç yer veririm

burada yazmışım :durdurun avatar değişince kendimi ben bile tanıyamadım

gideceğim yere bağlı olarak ayağa kalkarım:D:D

Sadece yaşlı ve hastalara yer veririm bayanlara hiç yer vermem ama sadece hamile bayanlara yer veriyorum ben

Yaşlı ve orta yaş bayanlara genelde veririm.

Asla centilmenlik olsun die kızlara yer vermem, banane ayakta gitsinler onlarda genc, oh hem otursunlar hem otobuse bişe olursa once cocuklar bayanlar, bide erkek egemenliği var eşitlik yok diolar gerçi eşitlik yok tabi baksana :D

Geri