Otobüste ayakta duranlara yer verirmisiniz?

Otobüste ayakta duranlara yer verirmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    117
Tabıkı verılır buda sorumu sımdı :D yaslılara vs vs...

Otobüsse yer veriyorum;

minibüsse şoföre kıllık olsun diye yer vermiyorum..

almasınlar o kadar yolcu kardeşim...

ne yer vercem yaa özellikle yaşlılara :hhmanD

hem yaşlıyız diyolar hemde gıcıklığınamıdır nedir otobüse biniyolar 2 saat dolaşcaklar diye süslenip püsleniyolar biz10 saat derse gircez yerimzden ediyolar bizi hiç kalkmam walla madem ayakta gitmek istemiyolar o aldıkları makyaj malzemeleri yerine bi araba alsalarmış :hhmanD

hem yaşlıyız diyolar hemde gıcıklığınamıdır nedir otobüse biniyolar 2 saat dolaşcaklar diye süslenip püsleniyolar biz10 saat derse gircez yerimzden ediyolar bizi hiç kalkmam walla madem ayakta gitmek istemiyolar o aldıkları makyaj malzemeleri yerine bi araba alsalarmış :hhmanD

Doğru bi bakış açısı..

:durdurunsüper düşünce:victory

tabiki de yer veririrm .. özeLLlikLe hamiLe , yaşLı dedeLer ,nineLer vs.

çok da mutLu oLurum :melek

Tabiki kendimle eşit koşullardaki birine değil de hamile, yaşlı, hasta vb kimselere veririm (yer tabiki :) )

genelde kulaklığı takıp cama yaslanarak uyuduğum için yer vermeye fırsatım olmuo :durdurun

Ayakta durmada zorlanan yaşlılara, hamilelere ve çocuklu kişilere veririm. Vermeyenleri gördüğümde de kızarım. Beddua gibi gelecek ama "Ne ekersen onu biçersin." İlahi adalete inanırım.

yaslıysa weririm cok yas farkı yoksa wermem :D

Geri