oto lastiğine fazla para vermeyin, lütfen okuyun.

Lastik konusunda şunu söylemek isterim benim aracım megen 2 üzerinde japon malı 205/55/16 yokohama lastik var aynı lastiğin kışlığıda mevcut ve 2 yıldır kullanıyorum daha diş derinliği mükemmel ve sürüş va yol tutuşu muhteşem katran 220 görüyor bi sarsıntı bile yok.http://www.yokohama.com.tr/default.aspx

walla arkadaşlar petlas çok eski bir firmadır.hatta osmanlıdan kalma diyebilirim.yavaş yavaş tc dede gelişmeler oluyor.daha kaliteli ürünler oluyor.yumşak lastiik her zaman iyi yol tutar daha ii durursun.fakat ömrü kısadır.tc yollarınada fazla yumuşak lastik dayanmıyor.ben bundan önceki arabamda lassa miratta kullandım 3.5 yıl.üzerinde diş vardı ama otobanda 160 giderken tekerlek patladı.ölünden döndük şükür burnumuz bile kanamadı.ön lastik değil ha arka lastik.patladı.5-10 santim delik vardı.sonra yokohama aldım 2 sene kullandım.ama sanki miratta daha ii duruyordu.sonra arabamı sattım.2 aynı model abi kardeş araba aldık.onda goodyear var.bende briston fabrika çıkışlı.yani araçlar sıfır.fakat biraderin araba daha ii yol tutuyor..bence petlas alan arkadaşım.aynı model başka bir arakdaşın arabasıyla test et.kullan bakalım ömrünü tamam lastik o zaman tekrar yaz.bakın bana sorarsanız bu kaza bir ders oldu.en kaliteli lastik bile ömrü 2 en fazla 2.5 yıl dişine filan aldanmayın.ben en fazla 2.5 yıl oldumu değiştiriyorum.

arkadaşlar lastik işi şakaya gelmez ama türk lastiğini de denemek lazım bence de. eğer gerçekten sıkıntılı bir durum varsa sözüm yok ama bizde bu yabancı hayranlığı varken kendi üreticimiz iş yapamaz. kendini geliştiremez. türk üretimi kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşsın bizle

ben normal lastikleri bilmem ama ben buradada turkiyedede sadece kullandigim lastik (performans lastik ) FEDERAL

kardesimin 2004 de o zamanki aracimiz (325i bmw modifiye cabrioydu otobanda ön kis lastik patlamis ve ancak bariyellere carparak durabilmis arac saglam oldugundan burnu bile kanamadi Allaha sükürler olsun yoksa kendimi affetmezdim ) ile lastik yüzünden üzücü bir kaza yasamis olmasi vede artik benim bundan ders almis biri olarak tek diyecem lastik sakaya gelmez dikkat etmek lazim alirken..

en iyi markalarda kaliteli malzemeden fakat standartları sınırlı lastik üretiyorlar.buda fiyatlarından belli ediyor kendini.en iyisi bir bilene danışmak lastik satıcısı rot balansçı gibii
benim lastikten en önemli beklentim balon yapmayacak kadar sert,ani fren mesafesi en kısa,ıslak yolda spin atmayan dır.yani konfor en son keyfe keder hepinize iyi akşamlar

şu anda türkiye şartlarında alabiliceğiniz en iyi Perforans lastiği kuşkusuz Brigstone adrenalin ..

pahalıda olsa parasının karşılığını kesinlikle verebilen bir lastik =)

kısacası türkiyede satışta olan en iyi lastik adrenalin =)

ülkemizdeki en yüklü araçlar aktarma kayıplarını minimuma indirebilmek için adrenalin kullanıyor =) 800-900 hp'lik evo'lar STİ lar dahil =)

Geri