ota .oka seslenmek ne demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw . arkadaşlar gerçekten inanamıyorum sizlere ...siyasi görüşünüz den dolayı bu kadar birbirinizi kırmak bukadar aşağılamak neden acaba ...

ne kadar çabalarsanız herkes inandığı şeylere oyunu verecek.. inandığı kabullendiği kişilere sahip çıkıcak
şu siyaseti adam gibi yapamadık gitti ..

sadece kırmadan şikayet etmeden insanlarla anlaşabilmek ...

tartışabilmek ...

biraz aşmamız gerekir kendimizi ..

sakin olmak sabırlı olmak gerekir ..

lütfen birbirinize sahip çıkın ailemizde çatlaklıklar olmasın ...

bu sözlerin muhatabı hakaret eden kişidir sanıyorum ...
bir deil iki deil artık sulanma noktasında ... hakeza sulanıyorda ...
hakaret eden gereksiz insanın hakareti de orada kapı gibi duruyor ...
Yöneticiler sanki bu hareketi teyit edercesine izliyorlar ...

yöneticiler izliyor diyorsun ya burada herkesin kendi bölümü var sadece o bölüm ile ilgilenebiliyor ..

siyaset bölümü yöneticisi ectasy izinde olduğu için orası biraz boşlukta ... smod arkadaşlarda hangi birine koşsun ..

bu bir şikayet değil ama herkesin de bir ailesi herkesin de bir hayatı var reel de ...

devamlı burada olamaya biliyorlar ... sonuçta onlarda bir insan ..

benim demek istediğim ben sen o değil hep beraber görüş farkı olsun olmasın saygılı olmak

yöneticiler izliyor diyorsun ya burada herkesin kendi bölümü var sadece o bölüm ile ilgilenebiliyor ..

siyaset bölümü yöneticisi ectasy izinde olduğu için orası biraz boşlukta ... smod arkadaşlarda hangi birine koşsun ..

bu bir şikayet değil ama herkesin de bir ailesi herkesin de bir hayatı var reel de ...

devamlı burada olamaya biliyorlar ... sonuçta onlarda bir insan ..

benim demek istediğim ben sen o değil hep beraber görüş farkı olsun olmasın saygılı olmak

Kent seninle tartışmak istemiyorum ama sen ısrarla sanki hakareti ben etmişim gibi empoze etmeye çalışıyorsun .. Niyetin nedir dostum .. ikide bir saygı saygı hakaret edenmiyim şikayet edenmi anlamış deilim..
Saygısız olsa idim orada o vatandaşın halettiği bir kelimeyi suratının ortasına yapıştırırdım ..
Sence onun gibi yapmamamda bir saygı deilmidir ???
Yada forumun kullarına uyarak işi yönetilerine bırakmam bir saygı deilmidir ????

sen ısrarla sanki hakareti ben etmişim gibi empoze etmeye çalışıyorsun .. Niyetin nedir dostum...

hocam şimdi araya girmiyim dedim ama ne alaka ? kent55 hakareti sen etmişsin dedimi ? demedi.senin asıl niyetin ne biz onu anlamadık.tamam şikayet etmişsin güzel ama şikayet ederken sende sinirlenme sakin ol.kent55 in avukatlığını yapmıyorum ama o bu forumda en güvenilir insanlardan birisidir.o ortalığı yatıştırmaya çalışıyo senin dediğin lafa bak.

kent55 in dediği gibi smodlar,modlar her zaman forumda olmayabilir.buna anlayış göstermen gerekir.

modlar,smodlar gördüğünde gereken yapılır endişe etme...

ben seni kastetmiyorum zaten genelleme den bahsediyorum senin yaptığın tabiki saygı taktir ediyorum seni

benim niyetim herkes iyi bir şekilde anlaşması tartışması kalpler kırılmadan ;
herkes iyi olsun muhabbet olsun .. küslük kırgınlık olmasın istiyorum

ama siyaset şikayet bölümü varken neden konu açmak yangına körükle gitmek ben bundan bahsediyorum

bide sakin olarak tartışmak gerekir diyorum genel olarak herkes yani sadece sen değil ben de dahil ...

iyi forumlar dilerim ...

pastella82 sana 100Lerce kez dedim ki bu tür şikayetLerini böLümde bulunan şikayet ihbar hattına yaz..

ama sen napıosun?

bana pm atıosun üstüne buraya konu acıosun!

amac ne? milleti kızıstırmak mı?

aynı seyi tekrar edersen ceza aLıcaksın bunu bilmeni isterim. hep aynı seyi yapıosun!!!

şikayetin için de böLüm yöneticisi arkadasım zaten gerekeni yapmıs!

bundan sonra burayı kullanmaya caLıs!
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri