Osmanlı Görkemi CANLANIYOR!!!

GemaR

Banned
Reaction score
0
Cumhuriyet, 25 Aralık 2009​

osmanli_cumhuriyet251209copy.jpg

Strateji Gazetesi G2’nin internet sitesinde Türkiye-İran ve Türkiye’nin batıyla olan ilişkilerine dair bir rapor yayınlandı. Bu rapora göre “Türkiye, Osmanlı İmparatorluğu'nun görkemini yeniden canlandırmaya çalışıyor.”

İSLAM KERİMOV: TÜRKİYE KARDEŞ ÜLKE

Hürriyet, 28 Aralık 2009​

ozbekistanturkiyekardeshurriyet281209.jpg

Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov, Özbekistan’da yaptığı basın toplantısında soru soran Türk muhabirin kendini Türkiye’den diye tanıtması üzerine tebessüm ederek, “TÜRKİYE KARDEŞ DEVLET” dedi.

TÜRKİYE'NİN ÜYELİĞİ AVRUPA'YA GÜÇ VERİR

Türkiye, 3 Ocak 2010​

ab_liderturk_turkiye030110-copy.jpg

İspanyol hükümetinin AB ile ilişkilerden sorumlu Devlet Sekreteri Diego Lopez Garrido “La Razon” adlı gazeteye yaptığı açıklamada, “Türkiye, bu kulübün üyesi olabilir mi?” sorusuna karşılık Gariido, “Elbette, özellikle bu çoğulculuktan dolayı. Üstelik, Türkiye’nin İslam dünyasıyla olan diyaloğu AB’ye büyük güç verir” diye konuştu.

ARKANIZDA ÇOK GÜÇLÜ BİR ÜLKE VAR

Sabah, 7 Ocak 2010​

liderturk_sabah070110-copy.jpg

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2. Büyükelçiler Konferansı’nda katılan büyükelçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Gül toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin her bakımdan giderek geliştiğini ve Türkiye’yi temsil etmenin her zaman bir onur olduğunu dile getirdi.

NEW YORK TIMES: ORTA DOĞU'DA TÜRK ETKİSİ BÜYÜYEN FAKTÖR

Türkiye, 2 Ocak 2010​

liderturk_turkiye020110.jpg

Amerikan New York Times Gazetesi tarafından yayınlanan bir makalede, Türkiyenin Orta Doğu’da büyüyen etkinliği, bölgede son 10 yılda ortaya çıkan en önemli yeni beş faktörden biri olarak değerlendirildi. Makalede şu ifadelere yer verildi: “bölgede beşinci önemli yeni faktör ise, BÜYÜK ÖLÇÜDE OLUMLU BİR GELİŞME OLAN TÜRK ETKİSİNİN GENİŞLEMESİDİR.”

Türk-İslam Birliği
Alıntı 2 3 4 5
Selametle....

Bu adamların Türkiye'yi Avrupa Birliğine alma gibi bir düşüncesi yok.
Bunu artık kundaktaki bebek bile biliyor.
Sadece Avrupa Birliği Uyum Yasası şusu busu diyerekten bizden birşeyler koparmanın hesaplarını yapıyorlar.Taviz vermek zorunda kalıyoruz.Oyuna geliyoruz.Sonrada kendimizi avutuyoruz...​

Bu adamların Türkiye'yi Avrupa Birliğine alma gibi bir düşüncesi yok.
Bunu artık kundaktaki bebek bile biliyor.
Sadece Avrupa Birliği Uyum Yasası şusu busu diyerekten bizden birşeyler koparmanın hesaplarını yapıyorlar.Taviz vermek zorunda kalıyoruz.Oyuna geliyoruz.Sonrada kendimizi avutuyoruz...​

Güzel kardeşim bizim de girme niyetimiz yok.Birçok insan iş için AB yi istiyor.Ama AB çöküşte biz is ilerlemekteyiz.Biz ilkten Tüm Orta doğu alemiyle vizeleri kaldırmak birleşmek sonrasında pasaportları kaldırmak.Daha sonra kendi birliğimizitekrar kurduk mu?Kurduk inşaAllah.Osmanlıdaki açıklarımızı kapatacağız.Hemen sonrasında Kur'andaki ayetlerin açık ve net anlatımıyla dünya hakimiyeti islamın dünyaya hakimiyeti...
AB artık kendini kurtaramıyor kim ne yapsın tamamen menfaatler üzerine kurulmuş ve en önemlisi darwinizm üzerine oturmuştur ülkelerin %95 i böyledir.Evrim yani darwinizm 2009 da çökmesiyle dolaylı olarak bu ülkelerde çökmekte.Buda normaldirçünkü kalenin direklerini yıkarsan kale yıkılmaya hızla başlar....

ben avrupada yasayan bir vatandas olarak artik AB bitti diyorum yakinda parcalanmalar baslar zaten az kaldi bu almanlarin hollandalilarin pilani ydi bitecekl artik gücleri kalmadi isyanlari oynamaya basliyacak millet acliktan kiriliyor avrupada TR ise ilerleyen bir ülke hic girmesin daha iyi

ben avrupada yasayan bir vatandas olarak artik AB bitti diyorum yakinda parcalanmalar baslar zaten az kaldi bu almanlarin hollandalilarin pilani ydi bitecekl artik gücleri kalmadi isyanlari oynamaya basliyacak millet acliktan kiriliyor avrupada TR ise ilerleyen bir ülke hic girmesin daha iyi

Evet inşaAllah.Zaten Yunanistan bunun resmi açıklaması burda yayınlamadım yayınlarım o haberi inşaAllah özetle Yunanistan ekonomisi yerle bir oldu AB dedi ki eğer sana yardım edersek diğer üyelerimizle birlikte mahv oluruz dolayısıyla başının çaresine bak.Tabi bizde delakanlı ülkeyiz hemen koştuk yardımına.O haberi yayınlarım birazdan...

Recep Tayyip Erdoğan diyorum başka birşey demiyorum

Avrupa birliği çöktü..Yunanistan %120 faiz ödüyor..bunu avantajımıza çevirmemiz lazım..buralardan ne kadar stratejik fabrika,gsm,iletişim,banka(gerçi vermiyorlar,yabancı bir şirket arkasından) alınabilir..ancak o zman ilerleyebildiğimizden söz edebiliriz..

herşeyin hayırlısı olsun .. Daha iyi olacağına inanıyorum devletime milletime sonuna kadar güveniyorum ...

Geri