"Osmanlı İmparatorluğunu Kuracağız"

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

ka3gw9.jpg

Osmanlı'yı yeniden kuracağız

HAK Parti Genel Başkanı esti gürledi "Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kuracağız" dedi
Hak ve Hakikat Partisi (HAK Parti) Genel Başkanı Dursun Güneş, "Osmanlı ruhu ile gelip, bütün Türkleri, Ortadoğu'yu kapsayan Osmanlı İmparatorluğu'nu kuracağız" dedi.

Dursun Güneş, partisinin Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bizim davamız hak davası, zalime karşı, yapılan zulme karşı göreceğimiz hak davasıdır" diye konuştu.

Gündemde Osmanlının yıkılışına neden olan irticai eylem planlarının bulunduğunu ileri süren Güneş, "İrtica İslam, Müslümanlık olamaz. İrtica geri dönüş demektir. İslam bir evrensel dindir, İslam'a dönüş özüne dönüş demektir. İrtica özünden ayrılıp cahiliyeye dönmek demektir. İrtica cahiliyedir, karanlıktık, zillettir" dedi.

"OSMANLI İMPARATORLUĞUNU KURACAĞIZ"

Bütün dünyada Müslüman kanı akıtanların kan gölü içinde boğulacağını ifade eden Güneş, "Biz HAK Parti olarak Osmanlı ruhu ile gelip, bütün Türk'leri, Ortadoğu'yu kapsayan Osmanlı İmparatorluğu'nu kuracağız. Başkanlık sistemini getirip bütün dünyayı kurtuluşa çağıracağız, Allah'ın yardımı ile bütün Müslümanları zulümden kurtaracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak

eskiye ragbet olsaydı bitpazarına nur yagardı

Yorum yapmak istemiyorum, yorumu hak ettiğini düşünmüyorum şahsen :D

Türkiye'de neyi buLamadın ki OsmanLı DevLeti'ni kuruyorsun,
Hadi kurdun diyeLim,İnsanımız yine aynı insanLar,İşin sonu nereye varacak ki =)
Tutmadı sanki =)

Bende geyik mizah bölümünde dolaşıyordum gülmek için.. Bu başlığı gördüğüm iyi oldu. :D

Resimdeki adam mı diyor bunu. Yanındakilere bakın çok inanmışlar!!!!!!

Soldaki ne duyduğuna inanamıyor, Sağdaki "Yer yarılsa da içine girsem." diyor.

sanki ülke fabrika iflas etti hadi yeni kuralım... komik bncede....

Sapıtmayın be ecdatlarına saygısız davrananlar !! Biz Osmalının küllerinden doğan yeni devletiz. Esas İmparatorluğu yıkanlara şimdi fırsat vermemek lazım.. İntikam nasıl alınır , şimdi onlara göstermek lazım.. Küfredip , yok sayarak bir yerlere varamazsınız.. Atatürk sizin gibi dışlamamış ki onu nice öven sözü var.. Geşmiş olmayanın,gelecegide olamaz. M.K.A

Geri