Osman Pamukoğlu parti kuruyor

Oyunuzu Pamukoğlu Paşa'ya Verir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94

TypHooN

İzmir Aşığı
Reaction score
0
"Bir ay içinde İçişleri Bakanlığı'na müracaat edeceğiz"

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, bir ay içinde yeni kuracakları parti için İçişleri Bakanlığı'na müracaat edeceklerini söyledi.
Pamukoğlu, Sinop Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.
Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pamukoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığında olduklarını belirterek, partilerinin isminin Hak ve Eşitlik Partisi olacağını kaydetti.
Hak ve eşitliğin olmadığı yerde başka hiç bir şeyden bahsedilemeyeceğini ifade eden Pamukoğlu, partinin temel misyonunun insan ve insanların huzuru ve güvenliği olduğunu vurguladı.
''Bir ay içinde yeni kuracağımız parti için İçişleri Bakanlığı'na müracaat edeceğiz'' diyen Pamukoğlu, parti ambleminin ise kırmızı zemin üzerinde, sarı güneşin içinden kanatları güneşin dışına taşan, özgürlüğü simgeleyen siyah Anadolu Kartalı olacağını belirtti.

AA

taşındı........

valla her yaptığını anlatıyo show yapıyo iyi bir adamdır belki de
ama oy vermem

açık konuşuyum
hiçbir partiye oy veririm diyemedim bugüne kadar
ama çatır çatır veririm böyle adama oyumu
kadrosunu da güzel kurar inşallah, önü de açıktır partisinin
yeter ki belirli çevreler tarafından engellenmesin ve de insanlar bağnazlık yapamaz barajı aşamaz diye oy vermemezlik yapmasın

Pamukoğlu paşanın kariyeri başarıyla doludur
Sadece terörle mücadelesinden dolayı değil, adamın kafası çatır çatır çalışıyor
bu ülkeye bu zihniyet lazım derim ve oyumu veririm

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3309613' Alıntı:
açık konuşuyum
hiçbir partiye oy veririm diyemedim bugüne kadar
ama çatır çatır veririm böyle adama oyumu
kadrosunu da güzel kurar inşallah, önü de açıktır partisinin
yeter ki belirli çevreler tarafından engellenmesin ve de insanlar bağnazlık yapamaz barajı aşamaz diye oy vermemezlik yapmasın

Pamukoğlu paşanın kariyeri başarıyla doludur
Sadece terörle mücadelesinden dolayı değil, adamın kafası çatır çatır çalışıyor
ilgilenenler siyaset meydanında yapmış olduğu konuşmayı youtube vb. sitelerden izlesinler
bu ülkeye bu zihniyet lazım derim ve oyumu veririm

:clap:clap:clap

konuyu siyasi partiler bölümüne taşıdım bu arada :goz:

Bu ülkenin Osman Paşa gibi insanlara ihtiyacı var...
Yolun açık olsun paşam...

mert adam osman pamukoğlu mhp den başka partiye oy vermedim duraksamadım bile hiç partide ama bi osman paşanın kadrosuna bakmak lazım

evet dedim ama ben kendime bile oy vermem bu ulkede oy alan huylaniyo:D

Zart Zurt Adamlara Oy vermeyi Sever bizim Millet. Böyle Harbi adamlara vermezler.Tüm ailemin oyu onundur .Allah'ın İzniyle 5 sene içinde daha iyi yapılanarak İktidar Mücadelesi Verecektir.

sağol bizi bilgilendirdiğin için eline koluna sağlık

adam gibidir de,,, tabelacılara iyi iş düşer bundan eminim...oy çıkmaz ..yanılırsam ne ala..

bu nasıl iş eski askerden siyasetçi olur mu yaaa bence karışmayıp ikinci plandan yönetse daha hayırlı olur zaten artık olaylar ikinci plandan yönetiliyo ... emeğine sağlık :)

ben veririm yanlıslıkla oy vermem dedim:) ama party kursun veririm

Geri